Beleszerettem az egyetemi tanárnőmbe, pedig lány vagyok. Ő is mutat irántam érdeklődést. Viszont ha bármi lenne, a környezetem nem nézné jó szemmel. Felejtsem el?
Az egyik gyakorlati órámon tanító tanárnő iránt teljes, őszinte vonzalmat érzek. Igazi művész az a nő, nagyon szép, izgalmas. 15 évvel idősebb nálam. Eleinte csak gyanakodtam arra, hogy leszbikus, de miután ott volt egy leszbikus bulin, egyértelmű volt a dolog. Én 17-18 évesen jártam lánnyal, azóta nem, csak fiúkkal. Azt hiszem, hogy ez az érzés már túltesz a szimpla rajongáson, sőt. Beszélgettem vele, mert miután ő is látott engem azon a helyen, legalább a tudomására jutott, hogy mi vagyok. Azóta valahogy kedvesebb, mindig megszólít órákon kívül is, ha lát valahol az egyetemen apró ürügyekkel, ráadásul felajánlotta a segítségét egy dologban. Nagyon kedvelem. Senkinek nem meséltem még az érzéseimről, mert félek, hogy elítélnének (nem a lányokkal való kapcsolatom miatt, hanem, hogy tanár a kiszemeltem). Annyi kétely van bennem, nem tudom, mit tegyek. Próbálkozzam vagy ne? Nem akarok leégni, de mások előtt sem. Mit tegyek?
(nem igazán részleteztem, de sietnem kell, muszáj volt feltennem a kérdést)
itt most egyetemről van szó, simán lehet viszonyuk, senkinek semmi köze hozzá. itt a kérdés az, hogy félreérted e a jeleket, vagy tényleg tetszel e neki.
ez csak akkor fog kiderülni, ha beszélsz vele, vagy ő hozza szóba. barátkozz vele, és minden ki fog derülni.
fogadd el a segítségét, hívd el egy kávéra, közeledj!
sok sikert, és még egyszer mondom: Egyetemi tanárról van szó, nem fog az állásába kerülni, ha kiderül a leendő viszonyotok!
Az a lényeg, hogy addig ne járjatok, ameddig Ő tanít, tehát jegyet ad, vagy vizsgázol nála.
Ha elfogadod a segítségét, és bebizonyosodik ,hogy ténylegesen vonzódik hozzád, akkor hívd meg valamire, menjetek el egy kávézóba beszélgetni, vagy ilyesmi. :)
én egyáltalán nem érzékelem, hogy annyira elítélnék az egyetemi oktató-diák viszonyt az emberek
ez ne tartson vissza!
és írd meg, légyszi', hogy alakult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!