Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha rájönnél, h a...

Mit tennél, ha rájönnél, h a párod több hónapja más nővel beszélget?

Figyelt kérdés
Közvetlen munkatársak,állítólag a csaj van rákattanva páromra augusztus óta..furcsa is volt,h mindig ha hívta máskor hívta vissza,nem mellettem,törölte az sms-eket,hívásokat...most viszont megláttam,h beszélgettek facebookon...és nem munkáról beszéltek..normális?
2014. dec. 15. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De miért vettek el olyan nőt feleségül, akiben nincs empátia és nem tudnak miről beszélgetni?
2014. dec. 16. 09:31
 12/15 anonim ***** válasza:

10-es. Utolsó mondatoddal teljesen egyetértek. Ez valóban szégyen!

Törölte smseket, hívàsokat ez azért picit gyanús de lehet csak nem akarja hogy féltékeny légy vagy vitatkozzatok. Én mindenképp beszélnék vele.

2014. dec. 16. 10:28
 13/15 anonim ***** válasza:

A beszélgetéssel nem lenne bajom, nekem is vannak férfi barátaim/ haverjaim, de a titkolózással már sokkal inkább..

Mondjuk az is igaz, hogy nem lenne szüksége arra, hogy titkoljon ilyesmit. Nem hisztiznék a női ismerősök miatt.

Először gondolkozz el rajta, hogy miért nem mondta el.. Ha nem azért, hogy ne csapj patáliát, akkor pedig beszélgess el vele, hogy mit szeretne tőle, miért csinálta ezt..

2014. dec. 16. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Az exszel azért is szakítottam, mert rengeteg csajjal jókat chat-elgetett mellettem, holott mindent megkapott tőlem: tudtam vele bármiről beszélgetni, problémáiban próbáltam segíteni neki és szerettem vele a szexet is - őt magát is szerettem szerelemmel, mégis a neten felszedett sok csajt és chatelgetett velük egyfolytában. Amikor többször is kérdőre vontam emiatt, azt felelte, "tudod jól, hogy nincsenek barátaim, az egyetlen aki gyerekkori, családja van és önálló élete". Nos, végül az egyik ilyen csaj-chat partnerével végül össze is melegedett, az illető nő is elismerte nekem, de ugyanakkor át is verte az exemet, mert nem vette komolyan őt, a nőnek lett egy pasija, az exem pedig pofára esett, mert onnét is, tőlem is "repült".

Mindezt azért írtam le, mert soha nem vezet jóra az, ha egy férfi jópofiskodik, chatelget más nővel - nőkkel. Nekem soha nem jutna eszembe, hogy pasival - pasikkal dumáljak, jópofizzak, amikor van párom.

Az pedig, hogy az exemet szerettem és segíteni próbáltam mindig a gondjaiban-bajaiban és a szexet is szerettem vele - ezt annak üzenem, aki azt írta a válaszában, hogy a felesége besavanyodott, nem lehet vele kommunikálni, a szexben is egyoldalú és unalmas.....

2014. dec. 16. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:

#14 Tudod, ha a nejem is ilyen lenne (lett volna), mint te, akkor én sem írtam volna. Ide sem.

De vele tényleg nem lehet még beszélni sem.

2014. dec. 16. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!