Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem miért beszélget a...

A férjem miért beszélget a kajával?

Figyelt kérdés

Ezt csak itthon csinálja, néha ijesztő de amúgy mindig kiröhögöm mert vicces :D

Elkezd enni, közben beszél a kajához mindenféle hülyeséget. A múltkor hangosan kinevettem és elmondta a kenyérnek, hogy milyen gonosz vagyok amiért nevetek rajta. Akkor már sírtam :D hús evés közepén meg 'ja, amúgy kösz hogy meghaltál azért, hogy jóllakjak'. És néha tök komolyan magyaráz mondjuk a sajtnak. Lehet, hogy ő így tud gondolkozni? Vagy miért csinálja? Nálatok történnek hasonló dolgok? 29 éves

2012. júl. 30. 15:01
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Szórakoztatja magát. Volt már, hogy lepottyant a pizzámról valami, én meg azzal pakoltam vissza rá, hogy "úgyis megeszlek, te r*hadék". Esetleg így próbál számodra vicces lenni, ahogy látom nem is eredménytelenül... :-)
2012. júl. 30. 15:03
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

de aranyos :)

szerintem ez olyan mint amikor más magával beszél meg dolgokat :D

ez így elképzelve tényleg vicces :D

2012. júl. 30. 15:05
 3/31 anonim ***** válasza:
10%

Jesszus... :S

Ez elég rémisztően hangzik... Más "baja" nincs?

2012. júl. 30. 15:05
 4/31 anonim válasza:
100%
szerintem téged szórakoztat:)
2012. júl. 30. 15:06
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak hülyéskedik, mivel te röhögsz rajta, téged szórakoztat vele. :) Nyilván ha fapofával néznéd ilyenkor, akkor nem lenne poén csinálnia. De amúgy jópofa mindenesetre. :)
2012. júl. 30. 15:07
 6/31 A kérdező kommentje:
Nincs más baja. Egyébként akkor is szokta csinálni amikor nem a konyhában vagyok és ha arra járok akkor meghallom.
2012. júl. 30. 15:09
 7/31 anonim ***** válasza:
84%
én meg néha magamban beszélek,de olyan sovány vagyok ,hogy kihallatszik,
2012. júl. 30. 15:13
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is van ilyen, de csak akkor ha ki van pihenve a párom :D

Hétvégén ha főzök és mondjuk darabolom a csirkét, akkor leáll a csirkével dumálni, hogy tudja hogy mit érez... kilehet bírni... valakinek meg kell halnia...

Bár a készétellel soha nem beszélt még. Akkor a tiédet máslelte :D

2012. júl. 30. 15:23
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi kóros! A férfiúi vadászösztönből fakad.

Általam levadászott és elkészített vadkacsához én is beszéltem. :)

2012. júl. 30. 15:23
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mióta csinálja?

Egyébként nem kötődik szorosan ide, de én meg néha a tárgyak helyett beszélek :D Például múltkor a bőröndömet nekicsaptam a lépcsőkorlátnak, és reflexből mondtam a bőrönd helyett, hogy aú :)

Szerintem minden embernek van valami fura szokása, én egyet se ismerek, akinek ne lenne. Gondolom a férjed így szórakoztatja magát is, meg téged is :D

2012. júl. 30. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!