A férjem miért beszélget a kajával?
Ezt csak itthon csinálja, néha ijesztő de amúgy mindig kiröhögöm mert vicces :D
Elkezd enni, közben beszél a kajához mindenféle hülyeséget. A múltkor hangosan kinevettem és elmondta a kenyérnek, hogy milyen gonosz vagyok amiért nevetek rajta. Akkor már sírtam :D hús evés közepén meg 'ja, amúgy kösz hogy meghaltál azért, hogy jóllakjak'. És néha tök komolyan magyaráz mondjuk a sajtnak. Lehet, hogy ő így tud gondolkozni? Vagy miért csinálja? Nálatok történnek hasonló dolgok? 29 éves
de aranyos :)
szerintem ez olyan mint amikor más magával beszél meg dolgokat :D
ez így elképzelve tényleg vicces :D
Jesszus... :S
Ez elég rémisztően hangzik... Más "baja" nincs?
Nálunk is van ilyen, de csak akkor ha ki van pihenve a párom :D
Hétvégén ha főzök és mondjuk darabolom a csirkét, akkor leáll a csirkével dumálni, hogy tudja hogy mit érez... kilehet bírni... valakinek meg kell halnia...
Bár a készétellel soha nem beszélt még. Akkor a tiédet máslelte :D
Nincs ebben semmi kóros! A férfiúi vadászösztönből fakad.
Általam levadászott és elkészített vadkacsához én is beszéltem. :)
Ezt mióta csinálja?
Egyébként nem kötődik szorosan ide, de én meg néha a tárgyak helyett beszélek :D Például múltkor a bőröndömet nekicsaptam a lépcsőkorlátnak, és reflexből mondtam a bőrönd helyett, hogy aú :)
Szerintem minden embernek van valami fura szokása, én egyet se ismerek, akinek ne lenne. Gondolom a férjed így szórakoztatja magát is, meg téged is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!