Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagymamám miért akar mindig...

Nagymamám miért akar mindig teletömni kajával?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 12:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
A nagymamák már csak ilyenek. :)
2012. jún. 21. 12:11
 2/24 anonim ***** válasza:
93%

Ja, és örülni kell, hogy vannak :D

Én már csak tudom, mindig az egyél-vegyél-egyél... szlogent hallom tőle. Legyen ünnep vagy hétköznap, ahogy elmegyek hozzá, máris támad a sok finomsággal.

Kismama koromban kezdtem visszautasítani, mikor mindentől hánytam. Most már elég jól megy az elutasítás, mikor épp nem vagyok éhes, már megszokta, de azért halkan kínálgat még. Örülök, hogy van nekem, és nem unom meg, hogy sosem adja fel. Ha nem vagy éhes,kedvesen mondd meg, hogy -köszönöm, nem. Mondd el 100 szor, és szeresd a mamád :)

2012. jún. 21. 12:14
 3/24 anonim ***** válasza:
2012. jún. 21. 12:17
 4/24 anonim ***** válasza:
88%

Imádom a nagyimat, de nála is mindig ugyanaz a lemez megy. Egyél egyél igyál egyél egyél igyál. Van sült hús, rántott hús, pörkölt, utána hatféle süti. Van üdítő, szénsavas, rostos, szörp, de csinál limonádét is, ha akarok hoz bort is. Utána egyek egy kis kompótot. Ha eszek, miért nem iszok hozzá, ha iszok, miért nem eszek mellé.

Egyszer megcsináltam, hogy felsorolt 8féle kaját én meg kinyögtem egy kilencediket, hogy azt ennék(töltött csirke, amit ritkán csinál). Hát nem elővette a hűtőből. Nem tudom, hogy csinálja.

Csinálni semmit se lehet vele, de a nagyik már csak ilyenek. Vissza kell utasítani.

2012. jún. 21. 12:32
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
Jaj hát mert SZERET! :))) Nem pont akkor kell fogyókúrázni, amikor meglátogatod, ha nem is mindent, de valamit mindenképpen egyél.
2012. jún. 21. 12:40
 6/24 anonim ***** válasza:
80%
Valószínű azért, mert az ő gyerekkorában nem volt mit enni. Most itt a lehetőség, hogy legalább az unokája lakjon jól, ha ő nem tehette. Örülj neki és csókolj kezet, hogy még van nagyid.
2012. jún. 21. 12:41
 7/24 anonim ***** válasza:
44%

Nem tudom, de én nagyon utálom, ha tömnek, főleg, mivel vigyázni akarok az alakomra, amit szintén nagyon nehéz volt elérni...

(Imádom a nagymamámat, de meg szoktam mondani neki, hogy már ettem otthon, köszönöm szépen, nem kérek most semmit.)

2012. jún. 21. 12:50
 8/24 anonim ***** válasza:
73%
igen :D enyém is töm.....
2012. jún. 21. 12:57
 9/24 anonim ***** válasza:
91%
Tegnapi kérdést én írtam :D
2012. jún. 21. 12:59
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Az semmi! Velünk is mindig ezt csinálja, volt hogy már nekem akart levest szedni, de és ráraktam a kezem a tányérra, hogy NE szedjen mert NEM kérek. Erre rászedte a meleg levest a kezemre :S :D Meg mindig kérdezi, hogy sós-e, édes-e a kaja. Egyszer, mikor hogy fasírtevés közben is ezt kérdezgette, akkor keresztapám mondta hogy: "Kicsit sós lett ez a kókuszgolyó." :'D
2012. jún. 21. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!