A férjem miért beszélget a kajával?
Ezt csak itthon csinálja, néha ijesztő de amúgy mindig kiröhögöm mert vicces :D
Elkezd enni, közben beszél a kajához mindenféle hülyeséget. A múltkor hangosan kinevettem és elmondta a kenyérnek, hogy milyen gonosz vagyok amiért nevetek rajta. Akkor már sírtam :D hús evés közepén meg 'ja, amúgy kösz hogy meghaltál azért, hogy jóllakjak'. És néha tök komolyan magyaráz mondjuk a sajtnak. Lehet, hogy ő így tud gondolkozni? Vagy miért csinálja? Nálatok történnek hasonló dolgok? 29 éves
Szerintem is csak Téged szórakoztat:D
Néha én is szoktam olyat, hogy ha leesik pl. a szalámi a szendvicsemről, akkor mondom, hogy "na gyere csak ide, akkor is megeszlek!" :DD
Szerintem ne izgulj emiatt.
Szerintem tök jópofa :D
Csak azért csinálja, mert neked ez nagyon szórakoztató :)
Hát ezen nagyon jót röhögtem :DD
Én a kajához nem, de a macskához halál komolyan szoktam beszélni. De ő figyel is rám. A párom ordibál a tv-vel, főleg mikor híradó megy. Én is jót szórakozom rajta.
Bírom, hogy itt gyakorikérdéseken mindenki kattant aki szokatlan dolgokat csinál.
Az meg kamuzik akivel nem mindennapi dolog történik.
Ha lenne valami baja, akkor máshol is csinálná nem csak otthon.
Amúgy szerintem meg vicces, nincs ezzel semmi :D
Ez ekkora! Én tuti berosálnék a röhögéstől! :D
Én néha az oldalhájamat szoktam úgy emlegetni a barátaimnak, mintha különálló személy lenne. (a kis aranyos szereti, ha letolok egy kis csokit, szereti ha jól van tartva, stb.) Nem érzem magam hülyének emiatt, és mások is csak nevettek rajta. Szerintem csak egy furcsa szokás, de nagyon vicces lehet. :D
17:31-es válaszadónak:
Nem idióta itt senki, Te veszed véresen komolyan a helyzetet. Miért ne férne bele, hogy néha hülyéskedjen az ember?:O Szerintem nincs ezzel semmi baj!
...és bocs az offért!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!