Mit tennél, ha rájönnél, h a párod több hónapja más nővel beszélget?
Kerdez ra parodtol hogy miert?
Titok telefonalas, sms torles ez gyanus, de nem akarom a bogarat a fuledbe tenni.
Az is lehetseges hogy nem is attol a kollegatol kel feltened.
Egy osszonte beszelbetes sokra vissz.
Ha megcsalasrol lenne szo, szerintem a parod viselkedese az pont jo arulkodo jelnek..
Miben valtozot? Sex milyen stb...ezeket a kerdeseket tisztazd le onmagadba.
tele van ilyen pasikkal a net.
imádnak chatelni, csevegni, közben van párjuk.
nem tudom mire jó ez nekik.
Igaza van a #2 válaszolónak: "Elgondolkodnák, hogy velem miért nem tud beszélgetni semmiről; miért kell neki egy másik nő ahhoz, hogy szellemi partnert találjon magának?"
#9-es
"tele van ilyen pasikkal a net.
imádnak chatelni, csevegni, közben van párjuk.
nem tudom mire jó ez nekik."
Akkor halld hát a megoldást. Én is ezért vagyok itt.
A feleségeikkel nem tudnak beszélgetni, mert az soha nem hallgatja meg őket, az empátia legkisebb jeleit sem mutatják a férjeik felé. Arról nem is beszélve, hogy milyen magasról sz.ják le a férjek véleményét, igényét. És egy idő után minden férfi rádöbben, hogy otthon nincs rájuk szükség. Elég ha hazaadják a fizetést, és csinálnak egy-két gyereket, de más nem kell tőlük. Arról nem is beszélve, hogy a szex sem valami jó havonta egyszer, egy pozícióban, azonos ritmusban, sötétben, úgy hogy közben az asszony egyetlen reakciója a fanyalgás, éreztetve ezzel, hogy a párja még arra sem jó neki, hogy lefeküdjön vele. Ebből egyenesen következik a merevedési zavar, ami rádöbbent minket, hogy ez nem mehet így tovább. De ekkorra már végünk van. :-(
Egyfajta pótlásként jön a féjszbúúúúk, gyakori, és az egyéb beszélgetős felületek.
Én már hívtam el vacsorára egy veszekedés után, egy szép, fiatal (22) lányt. El is jött velem, és nem mertem kikezdeni vele. Ez ám a szégyen. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!