A párom egyre többet beszélget a volt feleségével akivel kb 20 éve elváltak. Szerintetek van okom féltékenykedni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 13:19
1/14 anonim válasza:
"Isten útjai kifürkészhetetlenek"...féltékenykedni mindig van ok, hiába írjuk hogy ááááá neeeeeem ezt a kérdést te nem ok nélkül tetted fel.
Válás után 20 évvel összejöhetnek e? Persze, volt már ilyen a világtörténelemben...Ki tudja.
3/14 anonim válasza:
Igen, légy résen, hogy ő ne lehessen résen(legalábbis másén ne...).
4/14 A kérdező kommentje:
A nő azóta férjhez ment és van neki a pasitól két lánya.
2013. júl. 21. 13:31
5/14 anonim válasza:
Az csak egy dolog...miért kezdtek el újra beszélgetni? Van közös gyerek?
6/14 A kérdező kommentje:
Van. Több mint 15 éve nem látták egymást, a nő boltban dolgozik és így mindennap találkoznak. Nagyon félek.
2013. júl. 21. 13:35
9/14 anonim válasza:
Félhetsz is. Az én férjem exe is egyszer idepofátlankodott, nem volt itthon a párom, de pont összefutottak, mert akkor jött haza.
A nő, mintha ott sem lettem volna, kezdett dumálni a régi szép időkről stb, én meg odaléptem, kérdeztem:Árulsz valamit? ha nem akkor el lehet teperni.Férjem pont küldte volna el, de megelőztem.
Lényeg, a férjem nem is nyitott felé, azt kéne tudni, a Te párod hogyan viszonyul hozzá!
10/14 anonim válasza:
Beszélj róla a férjeddel, a nőt meg hívd fel, hogy nincs e kedve veled is beszélgetni, ha már a férjeddel ilyen jól el van. Sőt, hívd fel a férjét is, hogy csak úgy dumálgasson veled, mivel az ő felesége olyan jó traccspartikat rendez a férjeddel. Én tuti megcsinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!