Hogyan tudnám megbeszélni ezt a párom volt feleségével?
Párod mit mondott?
Ha nem a párod lánya és a tied sem, nem vagytok kötelesek megengedni, hogy nálatok hagyja.
Ha a férjed rászól a kislányra, azt is kikéri magának?
Szólsz neki, hogy szivesen vigyázol az ö lányára is, de akkor fizesse ki a munkádat. Ingyen nem foglalkozol vele, föként hogy rá sem szólhatsz a saját lakásodban.
Mellesleg eleve nem kellene beengedni az ö gyerekét, azt vigye szépen haza.
Ha így áll hozzá az ex akkor ne engedjétek hogy odavigye.
Nálunk is hasonló a felállás. Férjemnek egy 13 éves fia van az első feleségétől, neki is, nekünk is óvodás kislányunk van, nagy barátnők, szokott nálunk jönni a kicsi, illetve a mi lányunk is megy oda. De végül is teljesen mindegy milyen kapcsolatban állunk a vendéggyerekkel, vele is, barátnőm vagy sógornőm gyerekével is ugyanúgy bánok. Ha itt vannak akkor én vagyok értük a felelős, illetve mi szabályaink vannak érvényben. Na, nem vagyunk annyira szigorúak azért. De ha valaki ideengedi a gyerekét akkor azzal vállalja hogy ha az asztal tetején fog ugrálni akkor le lesz állítva. Ha én engedem el valahova a lányomat, akkor ahová megy ott is "nevelhetik", aztán szóljanak ha nagyon eleven volt, hogy meg tudjuk beszélni.
Más vendég gyerekkel, akiknek a szüleivel nincs annyira szoros kapcsolatom persze picit lazábban irányítgatok, de azért ők sem tehetnek meg mindent. Ha pedig nagyon neveletlenek úgy intézem a dolgokat, hogy sose legyen alkalmas hogy átjöjjenek :)
Én sem engedném, hogy elhozza. Bizonyosan a randik idejére mással is meg tudja oldani a gyerekfelügyeletet. Ha nálad hagyja, az tényleg bébiszitter szolgálat, csengessen!
Szerintem a férjedet egyszer megkérte, hogy mindkettőt vihesse, majd rákapott, hogy így meg tudja oldani egy csapásra, a férjed meg nem mer neki határozottan szólni, és ezért viszi azóta is. Oldja meg máshogy. Én nem engedném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!