Hogyan találjam meg a közös hangot az édesapám feleségével?
Nem irod, milyen idös vagy, de szerintem nem kellett volna odaköltöznöd. Ha egyáltalán nem voltál soha apáddal, és amíóta ott élnek, már két gyerekük is van, akkor ne csodálkozz, ha betolakodónak tartanak.
A helyedben minél elöbb elköltöznék, mert a feleség - JOGOSAN - tiltakozik az ellen, hogy betolakodj a családjukba.
Költözz külön, mert ott te idegen vagy, nem értem, egyáltalán hogy jut eszedbe betolakodni egy kompakt családba.
Eleve apáddal sem tartottad soha a kapcsolatot, most meg már van családja is gyerekekkel - akkor hogy képzeled, hogy egyszerüen odaköltözöl és a gyerekeket kitúrod a szobájukból? Te akármit is csinálsz, ott mindig idegen maradsz és teljesen érthetö, hogy a feleségnewk nem tetszik.
Ha tényleg jobb kapcsolatot akarsz, akkor költözz máshová, legfeljebb kérj tölük valamennyi hozzájárulást a lakbéredhez annak fejében, hogy a te lakásodban élnek.
Ha csak vendég leszel abban a családban, akkor lehet normális kapcsolatotok, ha betolakodó vagy, akkor ez csak egyre rosszabb lesz.
21 éves vagyok. Édesapámmal már sokkal jobb a kapcsolatom mint régen. Ő ajánlotta fel, hogy költözzek oda, mert addig napi 3 órát utaztam és már nem maradt időm és energiám a tanulásra, ahhoz meg hogy a cég fizesse a tanulmányaimat nem elég csak épp átjutni a vizsgákon. Próbál ő is segíteni, vele nincs is gond, csak a felesége viselkedik így. Mint már írtam is, én megértem, hogy a szemében én vagyok a betolakodó, de azt azért ő sem gondolhatta komolyan, hogy majd nekik fogom adni a lakást.
Édesapámmal abban egyeztünk meg, hogy legkésőbb 2 év múlva költöznek el, mert addig még itthon lesz a felesége a gyerekekkel és egy fizetésből nem tudnának kijönni.
Abban kellene egy kis segítség, hogy hogyan tudnék kicsit jobb kapcsolatot kiépíteni a feleségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!