Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem nagyon sokat...

A feleségem nagyon sokat kilót szedet és megnőtt a hasa is. Hogyan közöljem vele úgy, hogy ne nagyon bántsam meg?

Figyelt kérdés
Túl sokat eszik sokszor. 44 éves, 176 cm 86kg. Ez már engem meglehetősen zavar. Rajtam is van súlyfölösleg, így különösen nehéz ezt közölnöm vele. Bár Ő is tudja, hogy gond van és néha fel-fel lángol egy fogyókúra erejéig, de sajnos nem sok eredménnyel. Pedig az étrendje sem igazám a magyaros konyha. Korábbaqn már finoman mondtam neki, hogy magára szedet egy kicsit. De nem lett különösebb változás. Hölgyek, mivel tudnám motiválni? Hogyan közölje, vele, hogy engem már zavar a súlya. Attól tartok, onnatól kezdve nem mer majd előttem mutatkozni és szeretkezni sem, mondván engem zavar ahogyan kinéz. Segítsetek légyszi!
2010. febr. 1. 20:54
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
87%

Közös sport?Mondjuk hívd el kocogni,vagy vegyél egy közös bérletet.

Azt mondjuk tudomásul kell venned,hogy ebben a korban már nem lesz nádszálvékony.

Egyébként ez még nem olyan vészes...napi egy órás séta és nem hízik tovább.

2010. febr. 1. 20:59
 2/34 anonim ***** válasza:
96%
TE kezdj el diétázni. Menj futni, ha van tehetséged, akkor kezdj magadnak külön főzni diétásat. Ha rólad olvadnak a kilók, benne is fellángol a hiúság. Egyébként pedig próbálj meg ne az esztétikai, hanem az egészségügyi oldalról közelíteni. A túlsúlynak egyenes következménye, a cukor, magas vérnyomás, keringési betegség, infakrtus, agyvérzés.. gondolom fel akarja nevelni a gyerekeit ...
2010. febr. 1. 21:00
 3/34 anonim ***** válasza:
88%
beszélj vele h kezdjétek el együtt a fogyokurat vagy mozogjatok vmit közösen te is mondtad van felesleged legalabb aterzed h nem is olyan könnyü lefogyni...
2010. febr. 1. 21:01
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Én forditva kezdeném valahogy igy: Marika (a nevet behelyettesited), nem lehetne valamit csinálni, mert úgy érzem, hogy RAJTAM van elég sok felesleg, olvastam, hogy életmódváltással le lehetne adni úgy, hogy tartós is legyen. Szeretnélek megkérni, hogy segits ebben, állitsunk össze KÖZÖSEN egy étrendet meg mozgástervet, és EGYÜTT csináljuk, igy biztos sikerülne NEKEM is lefogyni meg jobb kondicióba kerülni, és egy kicsit te is le tudnál adni, hogy megint olyanok legyünk, mint amikor megszerettük egymást.
2010. febr. 1. 21:03
 5/34 anonim ***** válasza:
94%
a 21. 03-as válasza nagyon tetszik! Ha nekem ezt mondaná a férjem, tuti nem sértődnék meg.
2010. febr. 1. 21:05
 6/34 anonim ***** válasza:
90%

Huhuuuuuu egy nőnek ez ám a kínos kérés :S Én nem tudom, hogy mond meg, de biztos, hogy ne bántóan, tehát ne úgy, hogy "asszony, te híztál", hanem inkább kedvesen "drágám, az utóbbi időben mennyivel puhább lettél". Jó tudom, hülyén hangzik, de gondolom az egyenes beszéd célravezetőbb, mint a célozgatás.

Nekem a párom azt mondta a nyáron (ugyanannyi magas vagyok, mint a Feleséged) hogy, "hát az utóbbi időben asszonyosodtál". Na több se kellett azóta fogytam 14kg-t. Picit esett rosszul. (Na jó, nagyon :D) Mérges voltam rá, de elérte a célját (bár most meg az a baja, hogy anorex vagyok, 58kg lettem.)

2010. febr. 1. 21:07
 7/34 anonim ***** válasza:
91%

21:03

Nagyon frappáns ötlet.

2010. febr. 1. 21:11
 8/34 anonim ***** válasza:
80%
Egy jó tizest le kellene dobnia, mert ha tovább hízik megereszkedik a bőre .Legideálisabb az lenne, ha napi öt kajálás, és keveset, mellette veled kocogás.
2010. febr. 1. 21:18
 9/34 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Szerintem is, tégy egy megjegyzést, hogy elkezdel fogyózni, mert túl kövér vagy. Menj futni , diétáz, vedd rá, hogy tartson veled. Vagy mondd azt, hogy " ugyis ránk fér" ezt érteni fogja.

2010. febr. 1. 21:19
 10/34 anonim ***** válasza:
87%
A 21:03-as nagyon jó. Tényleg. Hogy úgy nézzetk ki, mint amikor egymásba szerettettek, de aranyos az.
2010. febr. 1. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!