Tálaljak ki a tesóm vőlegényéről vagy csak megint én lennék a rossz?
Soha nem volt túl jó a kapcsolatom a szüleimmel és a húgommal. Elég hosszú ideig én voltam a család fekete báránya. Mindennek én voltam az oka. Elég hamar elköltöztem otthonról és hosszabb időt töltöttem külföldön is. Egy baráti társasággal mentem ki és ekkor jöttem össze a húgom mostani vőlegényével, akibe akkor már évek óta bele voltam habarodva. Sajnos csak későn jöttem rá, hogy elég csúnyán átvert minden szempontból. Arra voltam csak jó, hogy eltartsam. Akkor borult a bili, amikor terhes lettem és ő a hír hallatán lelépett. Nem voltam túl büszke a történtekre, ezért nem is nagyon ecseteltem senkinek, hogy mi, hogy volt. A szüleim is úgy tudják, hogy a fiam egy egyéjszakás kapcsolatból született. Amilyen véleménnyel voltak rólam, nem lepődtek meg.
A húgom már egy ideje találkozgatott valakivel. Azt említette, hogy régen ismertem, de nem túl sokat beszélgetünk sem erről sem másról és a szüleimmel sem ez volt a fő témám. Nagyjából 2 hete volt egy családi összejövetel, amin a legnagyobb meglepetésemre az exem is ott volt, a tesóm vőlegényeként. Akkor jelentették be. Szóhoz sem jutottam. A tesóm most meg van győződve róla, hogy csak simán irigy vagyok rá, mert azt tudja, hogy régen tetszett nekem, de a későbbi fejleményeket neki sem meséltem el. A szüleim meg már most fújnak rám amiért annyira fagyosan viselkedtem a kedvenc "vejükkel".
Tudom, hogy a legegyszerűbb lenne kitálalnom, de félek, hogy akkor megint én leszek a mindent tönkretevő rossz, ugyanakkor ha most nem szólok és véletlenül derül ki minden, akkor talán még nagyobb lesz a bűnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!