Idén született kisbabánk, a szentestét szeretnénk hárman tölteni itthon. Anyósom viszont szeretné, ha "beugranánk" hozzá. Ti mennétek?
Az a kérdés, hogy anyós milyen messze lakik? Más város? És hogy egyedül él-e? Meg persze az sem mindegy, hogy jóban vagytok-e :)
Én beugranék hozzá felköszönteni, kicsit ott lenni.
Illetve, ha egyedül van, és jóban vagytok, akkor akár meg is hívhatjátok magatokhoz.
Én ezt sose értettem, ha valakinek van férje meg gyereke, akkor számára már megszűnnek a szülők?
Mi együtt vagyunk Szenteste. Miért lenne jobb kizárólag hármasban, mint a családdal?
14: oké, de van a mi szűk családunk, férj, feleség, gyerek.
A szüleink melyik gyerekhez menjenek? Mi melyikünk szüleit lássuk vendégül?
Nem szűntek meg létezni ők se, de nálunk a szenteste tényleg csak a legszűkebb csládot jelenti, és én egyébként ezt látom az ismerősök közt is.
14!
Nem szűnnek meg, de akkor mond meg h kinek a szüleihez menjünk (párom vagy enyém) vagy ők a 3-3 gyerek közül hova menjenek, gyerekeknek párjuk van na akkor azoknak is szülei akkor kit is válasszunk??? 24.e a minénk (párom, kislányunk és én) majd 25.én megyünk egyikünk szüleihez, 26.án meg a másik szüleihez? ezért miért szűntek volna meg? Azért mert 24.én szeretnénk itthon sütni főzni, fát díszíteni és nem máshoz szaladgálni?
Úgy 1 óra kocsival anyósom. Nem egyedül él, van élettársa.
Azért döntöttünk így, amit mások is írnak: mert hova menjünk? Amióta együtt vagyunk a férjemmel, ebből mindig vita van. Akihez nem megyünk 24-én, az megsértődik. 24 a miénk, 25-31 között megyünk a családhoz.
Neked hogy esne, ha a szülinapodon közölné a fiad, hogy nem jön, majd máskor, mert a felesége nem engedi?
Hát gondolom nem túl jól. A saját édesanyádnak mit mondanál, ha neki lenne szülinapja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!