Szerintetek ha nem leszek itthon kb fél évig, úgy hogy eddig minden nap szexeltünk, megfog csalni a feleségem?
Ez attol fugg h mennyire szeretitek egymast, mennyire vagytok boldogok.Anno az ex ferjem kiment fel evre kulfodre es en aki ugy egyebkent sosem volt a huseg mintakepe nem csaltam meg.Sot, a kovetkezo fel evet is kibartam, szoval osszesen 1 evig volt tavol, nem egyhuzamban de mindig huseges maradtam:-)))
Tulelheto:-)))
Hát,ha én szeretem a párom,és minden rendben köztünk biztos nem lépnék félre,csak azért mert kívánom a szexet..
Távkapcsolatban éltünk..bár nem fél évig..még is kibírtuk..
Nekem legalább is tuti nem az lenne az első gondolatom,hogy akkor mikor,és hogyan lesz szex..
A kémiát lazán felül lehet írni. A bizalom és a hűség sokkal fontosabb. A nejed akkor fog megcsalni, ha nem hűséges hozzád és nem szeret.
Én inkább azt kérdezem tőled, hogy TE meg fogod-e csalni, és ezzel a kérdéssel akarod magad előre bebiztosítani? Értsd: mert ő biztosan úgyis megcsal, tehát nekem jogom van félred_ugni, és különben is a kémia...
Én,mint feleség válaszolok.
Ha nekem 6hónapra elmenne a férjem,nem csalnám meg.
Annó se csaltam meg senkit,meg nehogymár a szex miatt tegyem tönkre a házasságunkat..pf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!