El lennék kényeztetve?
Azért mondta, mert neki esélye sincs külföldön nyaralni. Magyarországon sok család nem engedheti meg magának, hogy külföldön nyaraljon, vagy akár belföldön. Ha belegondolsz, sok embernek csak 100 ezer Ft a fizetése, van 2 szülő, havi 200 ezer bevétellel, kibérelnek egy lakást, mivel gyerekük is van, nemcsak egy szobásat, máris 50 ezer, plusz minimum 30 rezsinél járunk. Az egyikőjük fizetése szinte teljes egészében ráment a lakhatásra. Amikor sztorizol vedd figyelembe ezeket a szegényebb embereket, ők is szeretnének márkás ruhát, de vagy sosem lesz nekik, vagy csak később, amikor felnőnek és esetleg jó munkához sikerül jutniuk.
Szerintem nem volt menőzés, hogy megemlítetted a nyaralásodat, de, aki szegény, annak idegesítő lesz hallgatni.
Az elkényeztetés nem a körülményektől függ, mivel átlagos körülmények között is lehet valaki elkényeztetett, és gazdagon is szerény.
Szerintem inkább a neveltetéstől, és attól függ hogy milyen értékrendet tanul a gyerek a szüleitől.
Tehát 3 mondatból ezt nem lehet megállapítani, vagyis én nem szivesen ítélkezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!