Most én lennék a hülye mert elköltöttük a félre tett pénzemet (600 ezer ft), úgy hogy nincs munkám?
250 nyaralásra, mikor nincs bevétel? ahha.
a többi 350 mire ment el??
gratulálok
neked nincs kereseted, de a párod elvárja 250ezres nyaralást, oké.
most kéne neked kölcsön, és nem ad.
szép pár vagytok!
ma 10:07
Nem okolom őt,de mondtam neki hogy nem kellene menni nyaralni.Nagyon sokszor elmondtam,meg volt sértődve,mivel szeretem végül azt mondtam menjünk.Nem szívesen,de belementem.Nem okolom,de ő is mondhatta volna hogy jólvan akkor ne menjünk,amikor már vagy 100-szor elmondtam hogy nem kellene.
kompromisszum nálatok nulla: rágja a füled, akkor mondjuk ha annyira jó a kapcsolat, akkor mentetek volna fele vagy kevesebbért vagy ő nayobb rész fizetett volna
és merre nyaraltatok?
Mindegy az hol voltunk...
Nem akartunk ennyit költeni,de így sikerült,amikor az ember ott van,nyilván nem fog egésznap vajas kenyeret enni és hát azért vannak látnivalók is,amit ha az ember ott van akkor nem fog kihagyni.Legalábbis ha elmegyek nyaralni,akkor nem fogok filléreskedni,ha már egyszer elmentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!