Most én lennék a hülye mert elköltöttük a félre tett pénzemet (600 ezer ft), úgy hogy nincs munkám?
ma 13:31
Nem mentem a munkanélküli központba segélyért kuncsorogni!Aki dolgozni akar,ne a segélyért álljon sorba,hanem keresse a munkát!Én már pedig dolgozni akarok!Nem mellesleg nem gondoltam hogy ennyi ideig nem találok munkát.Viszont most már lehet muszáj leszek égetni magam a munkaügyi központba,ahol kb sz..rba veszik az embereket.Hallottam hírüket,ismerősöktől,hogy aki oda megy,mind azt gondolják,nem akarnak dolgozni,csak a segélyért mennek.Köszönöm,de negem ne bélyegezzenek meg!
Kedves kerdezo.
Lepj tul a dolgon.
Kerj penzt kolcson a baratoktol, akar a banktol is, menj kulfoldre dolgozni... es szakitsatok. Ez a dolog most megmutatta, hogy mire szamits a bajban.
Ez nem fog valtozni. Es elhiszem, hogy szereted, de mindig lesz masik, szamara is, es szamodra is. Ferfi-no-macska-kutya, mindig jon ujabb.
De eleted csak egy van. Ne szurd el magadnak, eleg kulso ero van, ami el akarja szurni amugy is.
a bolond bélyeg már ugyis rád van sütve
sültbolond ahogy mondani szokták
majd dicsekedjél, amíg vársz, hogy ti 600e-t költöttek egy hónapban, te olyan menő vagy
bolond bélyeg már ugyis rád van sütve
sültbolond ahogy mondani szokták
majd dicsekedjél, amíg vársz, hogy ti 600e-t költöttek egy hónapban, te olyan menő vagy
Van még egyéb kérdésed?Nem idegesítem magam ilyeneken mint te,azért megkérdezem,hogy te hogyan jössz ahhoz hogy idegen emberekkel így beszélj?Te valami atyaúristen vagy?
ja az vagyok
de velem legalább nem azért van apárom, hogy elvigyem nyaralni, aztán ha kakiban vagyok, akkor meg nem segít
tényleg szerethet. mikor veszed el?
ma 13:42
Igen,de mint írtam,nem gondoltam hogy szükségem lesz hogy a munkanélküli központba menjek segélyért.Általában pár hét alatt mindig találtam munkát,ha úgy alakult.Most viszont lehet elkellene már mennem.Ez van..
Nem kellene ilyen durván ledorongolni! Meg akart felelni a feleségének mert gondolom szereti, de aki erre érdemtelen.
Ha nem egy számító pénzéhes nő lenne, nem is hagyta volna, hogy a férje ebben a helyzetben hozzányúljon a megtakarításához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!