Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most én lennék a hülye mert...

Most én lennék a hülye mert elköltöttük a félre tett pénzemet (600 ezer ft), úgy hogy nincs munkám?

Figyelt kérdés
Augusztusba megszünt a munkám,szerencsére van mindig félre tett pénzem,általában mindig úgy sporolok hogy pár száz ezer ft legyen a számlámon,ha bármi történik,pl ahogy most elveszítettem a munkám.Mondtam a menyasszonyomnak hogy nem kellene menni nyaralni,mert az a pénz még jól jöhet,pl ha itthon nem,csak külföldön találok munkát,akkor legyen miből kimennem.Az egész pénz elfogyott,pedig csak 250 ezer ment el nyaralásra.Nem is értem hogyan,hiszen nem kell albérletet fizetnünk,ő jól keres,a magyarbérekhez mérten meg főleg,amióta nem dolgozom,azóta kb havonta az összes kiadás rám 30-40 ezer ft.Nem értette meg,hogy ki kellene hagyni a nyaralást,mert ha nem találok idő elött,akkor nagyon jól fog jönni az a pénz.Most mehetnék külföldre dolgozni,és persze nincs meg rá a pénz,amit mondtam hogy milyen jól fog jönni majd.Most neki kell adnia,ami persze nem tetszik neki.Milliószor elmondtam neki,hogy ne menjünk nyaralni,mert az a pénz még jól jöhet nekünk,lásd a mostani esetet.Persze hogy ha elmentem volna dolgozni,akkor nem lenne ez gond,mondja ő.
2014. nov. 6. 09:52
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

ma 13:46

Nagyon tévedsz.Az előző munkám sem volt álom munka,kemény meló volt,de csináltam,pedig nem is az a szakmám.A félre tett pénzemért is keményen megdolgoztam.

2014. nov. 6. 13:53
 42/47 A kérdező kommentje:

ma 13:47

Talált süllyedt.Szeretem őt.Igaz sokszor mondtam neki,hogy nem kellene elmenni,végül megsajnáltam.Ha 100 nem mondtam el neki,hogy ne menjünk,akkor egyszer sem.

2014. nov. 6. 13:54
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy elvesztetted a munkád, és azért is, mert ilyen kapcsolatban élsz. A párod csak a jóban van melletted, ha éppen rossz történik, akkor nerm. Nincs kocsid esetleg, vagy pár dolog, amit ha eladsz ki tudsz menni külföldre dolgozni?
2014. nov. 6. 13:58
 44/47 A kérdező kommentje:
Van kocsim,de azt biztos nem fogom eladni.
2014. nov. 6. 14:03
 45/47 anonim ***** válasza:
68%
majd ha nem lsz melód és asszony megint kitalál vmit, dehogy nem fogod eladni,
2014. nov. 6. 14:06
 46/47 anonim ***** válasza:
65%
Nem érdekel, hogy hova ment el a pénz? Komolyan semmi ötleted nincs? Egyetlen eset sem jut eszedbe, amikor fizetsz valamiért?
2014. nov. 6. 16:57
 47/47 Kései Sirató ***** válasza:

Jó, hogy nem hitelből nyaraltatok, mert ennél csak az lett volna irreálisabb! Nekem nem lett volna bátorságom a nyaraláshoz, úgy hogy nincs munkám. Mehettetek volna sátorral egy tóparti kempingbe, pár napra kb. 30 ezerből meglett volna az egy hét, főleg ha a lakóhelyetektől nincs távol a hely.

Ilyen ötlettel kellett volna előállnod.

2014. nov. 7. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!