Most én lennék a hülye mert elköltöttük a félre tett pénzemet (600 ezer ft), úgy hogy nincs munkám?
Szóval... te elvesztetted a munkádat, hónapokig otthon meresztetted a se**ed amíg a csajod ezerrel dolgozott és még a nyaralást is sajnálod tőle? A sok rinyálás helyett inkább az álláskeresésre fordítottál volna több időt... oké hogy nem olyan rózsás a helyzet az országban de az a férfi aki ennyi idő alatt nem talál semni munkát az egy ba**asz... és persze gondolom ezt az évet már így kihúzod... majd karácsonykor is neki esel a csajodnak ha nem ad neked pénzt hogy vegyél neki ajándékot?
Egy szerencsétlen vagy de főleg azért mert a csajodra akarod hárítani a felelősséget, hogy miatta nincs pénzed... pedig csak elkellene végre menni valahova dolgozni. De most is csak arról szól az egész hogy jaj te csak külföldön találtál munkát és jaj nincs rá pénzed... jaj, ha ilyen jó meló akkor vegyél fel személyi kölcsönt amit majd a kinti fizudból visszafizetsz, de ne a párodra mutogass hogy az ő hibája minden.
Kedves utolsó!!Válogasd meg a szavaidat!!Nem ismersz és ne itélkezzél!
Mint írtam augusztusba veszítettem el a munkámat.Ő akkor rá 2 hétre kitalálta menjünk el!Én azóta folyamatosan keresek munkát,nem válogatok.Mindegy mit csinálok,nem érdekel csak legyen munka.Egyébként a pénz most múlt hónapban fogyott el,addig kitartott.Szóval nem rajta élősködök,most fogyott el a pénz múlt hónap közepén.Én nekem elég lett volna havi 40 ezer ft is magamra,kajával együtt.
Az a pénz pont azért volt te szerencsétlen,hogy ne az ő pénzéből kelljen élni.
Egyébként meg ha egy férfi tart el egy nőt évekig,az ku..rvára nem zavar senkit.Na mindegy.Amúgy engem nem eltart,mert mint írtam,ha nem megyünk nyaralni,akkor azt a pénzt én betudom osztani 10 hónapra is ha akarom,mivel nincs hitelünk,csak a rezsi,ami elenyésző.Na ilyen esetekre teszek azért félre pénzt mindig,ha tudok.
Jólvan, akkor meg azért vagy egy szerencsétlen mert nem mondtad neki hogy menjen egyedül nyaralni, mert neked erre nincs pénzed.
Nem tudom hol élsz de ha nem válogatsz akkor találhattál volna szezonális munkákat ami most a tél közeledtével szintén megszűnik de persze biztos így van hogy te mindenféle munkát elvégeznél csak nem találsz semmit... jó kifogás sose rossz, de nem baj, hibáztasd csak a csajod hogy miatta nincs pénzed... én borsod megyében élek vazze, de egy pasi még itt is talál munkát pár hét után, ha tényleg hajlandó bármit elvállalni és azért ennél rosszabb megye nem nagyon van. Nem baj, nem a te hibád, te csak siránkozzál továbbra is, az segít majd ezen a helyzeten.
Ezt most elcseszted. De tanulsz belole, jobb esetben azt a penzt, ami ahoz kell, hogy kimenj dolgozni, kolcson tudod kerni mastol is.
A sajat penzugyi biztonsagod erdekeben, a jovobe tarts "titkos keszletet", ertekpapirban akar.
Mindenesetre, ha a menyaszonyom igy allna ahoz a dologhoz, amikor neki kell lemondani valamirol a kozos elorejutasunkert, elgondolkodnak azon, hogy a kapcsolat mennyire eletkepes tenyleg hosszu tavon.
Es errol komolyan elbeszegetnek vele. Mert a szeretni valakit, es a tenyleg egyutt elni vele, joban roszban sajnos ket kulonbozo dolog.
azért arra ne legyél büszke hogy 600e-t sikerült harom honap alatt elverni kb semmire.
de legalább rájöttél, hogy a nőd, nem a társad és kész.
otthagyod?
22-24, Borsodban nem tanitanak szovegertest az iskolaban, vagy mi?
A kerdezo "csak" azert sir, mert amikor nem volt munkaja, akkor is mindent meg akart adni a nonek, de amikor neki kellene a leendo parjatol egy pici segitseg, akkor az mar sir.
Es ezt nem tartja korrektnek.
Es, figyelembe veve, hogy vagy kozos kasszan vannak, (es akkor nincs "nyafogas, hogy nem akar segiteni" vagy kulon de akkor "fele-fele" aranyban fizetik a nyaralast es hasonlokat) tenyleg nincs ez jol, hogy a "te penzed az en penzem, de a en penzemhez semmi kozod" a jelenlegi felallas. Ez csak veszekedest es boldogtalansagot szul. Tul sokszor lattam mar ezt. :/
ma 13:25
Nem!Egyáltalán nem vagyok rá büszke!Most örülsz??
A nyaraláson kivüli pénz,tényleg nem tudom hova ment el,mert ő is jól keres,tehát elvileg az én pénzemből nem vettünk volna el,akkor is kijöttünk volna az ő pénzéből,amit természetesen nem akartam hogy az övét költsük.Az én költségem alapvető dolgokra,rezsi,kaja.Kb 40-50 ezer ft.
és most miből élsz majd?
sírsz? elcseszni ennyi pénzt ilyen rövid idő alatt, röhej.
na mind1, majd a nőd húzza a száját és lecserél. hidd el, ha nem lesz telelés, meg ajcsik, akkor offolva leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!