Ki tett érted a legtöbbet és mit? Van akit a hősödnek nevezhetsz?
Kettesnél és hármasnál (részben) az igazság, legalábbis részemről.
Én is sokszor (próbáltam, de sokszor sikerült is) tettem az emberekért, akik általában számomra idegenek voltak - azóta se tudok róluk semmit, de remélem jól vannak és megvannak, van mit enniük és hol fürödni, aludniuk, lehetőleg fedett helyen. Pl. ilyesmikre gondoltam.
Nem hiszem hogy összefügg a hős dolog, és hogy ki tett értem a legtöbbet...:) Bár oké, vannak esetek, pl. valaki megmenti valakinek az életét...
Én szüleimet mondanám a hőseimnek, és annak is akik a legtöbbet tették értem. Ja, nem, mert bátyámat is említenem kell. Ők, de ők is a legfontosabbak. Ennyi.
A legjobb barátom.
Ha ő nincs, még mindig apánktól kellene rettegnünk. Megmentette a családunkat tőle.
Mindig segített a tanulásban, mindig itt volt, ha szükségem volt rá. Nélküle nem csak az enyém, de mások élete is különböző lenne most.
Végül pedig rajta nem tudott segíteni senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!