Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki tett érted a legtöbbet és...

Ki tett érted a legtöbbet és mit? Van akit a hősödnek nevezhetsz?

Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 23:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mi történt a barátoddal?
2013. szept. 7. 01:55
 12/20 anonim ***** válasza:

A menyasszonyom. Amikor külföldre költöztünk be kellett vállalnia egy hotel takarítós rabszolga melót diplomával a zsebében, iszonyat körülmények mellett, nagyon kemény fizikai munka volt, olyan emberek dirigáltak neki akiknek általános iskolájuk volt, így ez volt életük álma hogy ott főnökök.

5 hónapig bírta miattunk, ezért nagyon hálás vagyok neki és örülök hogy ma már szerethető a munkahelye.

2013. szept. 7. 03:03
 13/20 anonim ***** válasza:
A férjem.
2013. szept. 7. 07:46
 14/20 anonim ***** válasza:
A szüleim, a nagymamám, keresztanyám és a mostani főnököm. Nélkülük nehezebb lett volna az életem. És férjemnek is köszönhetem, hogy boldog lehetek.
2013. szept. 7. 07:46
 15/20 anonim ***** válasza:

A szüleim. Annak ellenére, hogy később apám belerokkant a problémába, és hosszú éveken át keményen küzdött az alkohollal. Már egyébként abból is kisodródott.

De hogy miért is ők a hősök?

Az utolsó erejükig, minden fillérükig azon erősködtek, hogy megmentsenek. Édesapám 3 munkahelyen dolgozott, míg édesanyámnak otthon kellett lennie velem, tartós betegség miatt. Dolgozott keményen, azért, hogy fizetni tudjuk a számlákat, és a százezres nagyságrendű gyógyszereket, ezelőtt 20 évvel kb.

Mivel a korábbi nehézségek miatt, a rengeteg stressztől, és munkától ma már ők sem az igaziak, én próbálom könnyebbé tenni az ő életüket. Mind anyagi segítséggel, mind olyan élményekkel, amiket akárhogy is, de miattam kellett kihagyniuk...

24L

2013. szept. 7. 09:00
 16/20 Kócos boszorkány ***** válasza:

15-ös, nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen szüleid vannak és a szüleid is nagyon szerencsések, hogy ennyire megbecsülöd őket és hálás vagy nekik!

Értem az édesanyám tett meg mindent és tesz a mai napig is, erején felül, pótolva azt is, amit apám az alkoholizmusa és a nemtörődömsége miatt nem adott meg soha, a SZERETETET!

2013. szept. 7. 09:06
 17/20 A kérdező kommentje:

# 11

Kirabolták és nem volt nála semmi, ezért leszúrták.

2013. szept. 7. 09:08
 18/20 anonim ***** válasza:

férjem

másra úgy igazán, szívből nem számíthatok

2013. szept. 7. 11:36
 19/20 anonim válasza:
Részvétem :(
2013. szept. 7. 14:08
 20/20 anonim ***** válasza:
A nagyszüleim. Apám helyett apám voltak. Csodássá tették a gyerekkorom, mindig törődtek velem, féltettek, óvtak, szerettek. Sohasem fogom tudni nekik meghálálni.
2013. szept. 9. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!