Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha most kivételesen nincs...

Ha most kivételesen nincs kedvem a párom gyerekéhez, "leléphetek" a hétvégére?

Figyelt kérdés

Hosszú volt a hét, sok volt a munka, feszült és nyűgös vagyok, nem érzem túl jól magam, babát várok, kimerültem.

Holnap jön hétvégére a párom hatéves kisfia. És nekem most nincs kedvem a gyerekhez, mostanában sok gond volt vele, nem érzek elég erőt magamban a folyamatos hiszti elviseléséhez, és képtelen lennék egész hétvégén a gyerekkel foglalkozni, pedig ő ezt igényelni szokta. Félek, hogy türelmetlen vagy ingerült lennék vele, és azt

nem szeretném.

Ezért arra gondoltam, hogy beszélek erről a párommal, és hétvégére elutazom a szüleimhez. Ő biztosan beleegyezik, csak gondolom nem fog túl jól esni neki, és megbántani sem akarom.

Szerintetek szemétség lenne a részemről lelépni 2 napra?

2014. dec. 11. 15:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Már bocsánat, a kérdező is dolgozik. Az apuka is főzhet.
2014. dec. 11. 18:18
 12/19 anonim ***** válasza:
9%
Azt mondjátok még el nekem, hogy vajon egy terhes nő, vagy egy hatéves gyerek a hisztisebb?
2014. dec. 11. 18:31
 13/19 anonim ***** válasza:
6%

a saját gyerekedet majd kirakod a teraszra ha eleged van meg pihengetni akarsz, ha enyit nem bírsz minek kell saját

most kell megedzödnöd

2014. dec. 11. 19:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Látom, ismét nem bírták ki páran, hogy ne szóljanak be. Azért majd megnéznélek titeket, ahogy nyolc hónapos terhesen, mikor alig tudtok aludni éjszakánként, állandó fejfájással és fárasztó munka mellett folyamatosan angyali türelemmel hallgatjátok akár a saját, akár más gyerekének a non-stop hisztijét. :)
2014. dec. 12. 07:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#13: a gyereknek lesz ám egy apja is, aki ugyanolyan szülő, mint az anyja.

Arról nem a kérdező tehet, hogy te egy olyan pasit fogtál ki, egy gyufaszálat sem hajlandó keresztbe tenni.

2014. dec. 12. 07:56
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

Ha közös lenne a kisfiú, és haza akarnál menni a szüleidhez egyedül, pocakosan, picit lazítani: elmennél?

Ugye simán? Akkor mi itt a kérdés, menj csak!

2014. dec. 12. 09:29
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
Én is szeretem a gyerekemet, de nekem ne mondja senki, hogy minden ismerősét az én felelősségem nevelni, csak mert én vagyok a nő.
2014. dec. 12. 15:10
 18/19 anonim ***** válasza:
gyerekeket
2014. dec. 12. 15:26
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
és ha a saját gyerek hisztijét nem birod mit csinálsz lepaszolod a szomszédnak és elmész wellnesezni...
2014. dec. 12. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!