Sok gyereket szeretnék, de a máséhoz nem nagyon van türelmem. Saját gyerekéhez máshogy viszonyul az ember?
Figyelt kérdés
Amikor kisgyerekekre vigyázok, akkor kb. 2 óra múlva "megunom", és mással szeretnék foglalkozni, vagy egy kicsit egyedül lenni. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ugye nem fogom ezt érezni a saját gyerekeimmel, vagy, hogy ugye ez nem azt jelenti, hogy nincs türelmem hozzájuk. Valaki tapasztalt már hasonlót? A saját gyerekét ugye nem tudja így "megunni" az ember? 20l2012. jan. 26. 22:25
1/13 anonim válasza:
Ez nagyon változó. Szerintem kezd eggyel.
2/13 anonim válasza:
De igen, a saját gyereket is meg tudja unni az ember. De még nagyon fiatal vagy, az évek alatt Te is sokat fogsz változni, remélhetőleg neked is több türelmed lesz majd.
3/13 anonim válasza:
Mi nem szeretjük a gyerekeket. Mindenki azt mondta, hogy majd megváltozik, ha lesz sajátunk. A sajátunkat nagyon szeretjük, rengeteg türelmünk van hozzá. Másoké meg ha lehet , még jobban bosszant. A saját gyereke mindenkinek más, de az összes gyerekhez való hozzáállást attól nem feltétlen változtatja meg.
5/13 anonim válasza:
Más gyerekeket én is csak olyan százalékban szeretek, mint ahogy a felnőttek közt szimpatikus valaki.
A saját kicsimet mindennél jobban imádom, de olykor ő is eléri a türelmem határait. Mivel még kicsi, legfeljebb próbálkozok, hogy játsszunk mást, vagy találja fel magát egy picit egyedül, anyukának is jót tesz 5 perc szünet :).
6/13 anonim válasza:
Nyilván máshogy viszonyulsz hozzá, de a sajátod is ki tud készíteni néha...
7/13 anonim válasza:
Nah, ide se lehet "jót" mondani úgy látom...
8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki pontozott le, én mindenkit felpontoztam, mert nagyon örültem a válaszoknak:):) Furcsa volt, mert mindig is nagy családra vágytam 3-4 gyerekkel, de volt ez a tapasztalat, és megijesztett, hogy ugye nem fogok így érezni majd a sajátokkal is. Persze, elhiszem, hogy ki tudja hozni az embert a sodrából a gyerek, de az más.
2012. jan. 27. 06:46
9/13 anonim válasza:
Én is így voltam, vagyok. Más gyereke idegesít, nincs hozzájuk türelmem, szerintem borzasztóan viselkednek. De a sajátjaim!!!!:) Ha visít is aranyos:)
10/13 anonim válasza:
A 3-as és az 5-ös válasszal mi volt annak a baja, aki lepontozta? Szerintem teljesen igazat írtak. Más gyereke se mindig szimpatikus. A saját gyerek - bármennyire is imádja az ember - is ki tudja borítani a szüleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!