Szerintetek létezik olyan, hogy két ember egymásnak van teremtve?
úgy, hogy tök mindegy mit csinál akkor is szereted és nem vagy képes megutálni, stb..
ui: nem akarok olyan válaszokat, hogy " igen mert nagyanyám 14 éves kora óta együtt van nagyapámmal"
Számomra az, hogy két ember egymásnak lett teremtve, nem jelent egyet azzal, hogy valakit nem vagyunk képesek megutálni.
Ha egymásnak vagyunk teremtve a párommal, akkor összeillünk, egy irányba tartunk, elfogadjuk és szeretjük egymást.
Hány olyan kapcsolat van, ahol az egyik fél össze-vissza csalja a másikat/iszik/erőszakos, mégsem hagyja el az 'áldozat', mondván, szereti, nem tud rá haragudni.
Az egy dolog, hogy két ember szereti egymást(vagy sokszor csak az egyik), de ez még korántsem elég ahhoz, hogy azt lehessen rájuk mondani: ők egymásnak lettek teremtve.
De lehet, hogy csak nálam állt be enyhe fogalomzavar...
Szerintem igen. A mi esetünkben biztos.
10 éve vagyunk házasok, és bármit csinálna ugyanúgy szeretném, segítenék neki, nem tudnám megutálni ebben biztos vagyok. Nekem ő a tökéletes.
31/F
Én már nagyon régóta ismerem Őt, de a kapcsolat nem ment nekünk. Ő drogozott, miattam szokott le a heroinról. Én sok mindenről lemondtam miatta, csaltuk meg egymást, de minden dolog ellenére szerelmesek vagyunk egymásba. Csak nem lehetünk együtt. Néhanapján felhívjuk egymást, beszélünk.. Utána napokig folyamatosan rá gondolok. Amúgy minden percben eszembe jut. Úgy, hogy van párom, akit szeretek.
De annál az embernél jobban soha senkit nem fogok szeretni, és ő is így van ezzel.
7. válaszoló vagyok
Hidd el kérdező, jobb külön. Nálunk odáig fajult ez a dolog, hogy kikészítettük egymást idegileg. Ő 3x próbált öngyilkos lenni.. Olyan dolgokon múlt az élete, mint pl egy leszakadó faág...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!