Sok gyereket szeretnék, de a máséhoz nem nagyon van türelmem. Saját gyerekéhez máshogy viszonyul az ember?
Figyelt kérdés
Amikor kisgyerekekre vigyázok, akkor kb. 2 óra múlva "megunom", és mással szeretnék foglalkozni, vagy egy kicsit egyedül lenni. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ugye nem fogom ezt érezni a saját gyerekeimmel, vagy, hogy ugye ez nem azt jelenti, hogy nincs türelmem hozzájuk. Valaki tapasztalt már hasonlót? A saját gyerekét ugye nem tudja így "megunni" az ember? 20l2012. jan. 26. 22:25
11/13 anonim válasza:
mintha én írtam volna! 20L aki 3-4 gyereket szeretne, de egyre bizonytalanabb. Én mindig amikor idegesítő gyerekkel találkozom megállapítom h én mit h fogok nevelni az enyéimen, h miket ne csináljanak. Még nem tudom h hány gyerekem lesz de gondolom majd ha ott leszünk látjuk h mennyire bírjuk 1-2vel és attól függően vállalunk még. Ezen kár most aggódni :)
12/13 anonim válasza:
Máshogy viszonyul igen szeretettel, kitartással stb. !
De a sajátba is ki lehet fáradni. Ha van segítség, akkor könyebb, ki kell használni, és értékelni.
Egyébként pedig valószínűleg egy lesz elsőre, és akkor majd meglátod, hogy hogyan reagálsz, és onnantól majd újra átgondolod a terveidet.
13/13 anonim válasza:
En is igy vagyok, most jol megnyugtattak a valaszok. :) Szeretnek 2-3 gyereket, de mas gyerekeiert nem vagyok oda. Igy vagyok idosekkel is, a nagymamamat imadom, de amikor idos neni elottem toporog, akkor nem mondom, hogy odavagyok ertuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!