Mekkora esély van arra, hogy egy férj visszajöjjön a saládjához, gyerekéhez, ha megismert egy fiatal lányt, és emiatt "dobbantott"?
Figyelt kérdés
Pár nap alatt elköltözött a férjem, itthagyva minket a kisfiúval. A párom középkorú. Nem tudom, mitől őrült meg. Szerintetek van esély rá, hogyha elszáll a lila köd, meglássa, hogy mit veszít?2014. okt. 19. 12:45
1/46 anonim válasza:
Esély mindig van, bár nem tudom, én a te helyedben akarnám-e hogy visszajöjjön. Aki egyszer megtette megteszi máskor is.
2/46 anonim válasza:
Az én édesapám is elhagyta anyát kb. 15 éve, és pár hónap után visszament. Azóta is boldogan élnek. Van ilyen. Próbálj minél több közeli barátoddal beszélgetni, akik ismerik a férjedet, hogy nálatok ez mennyire várható.
4/46 anonim válasza:
Nem a kisfiút hagyta el hanem csak téged.
Nem sok esélye van bár ha szerintem nem is lenne normális visszafogadni aztán pár hónap év múlva megint eljátszanátok,mi értelme lenne.
5/46 anonim válasza:
Esély van, csak azt nem értem neked minek kell egy olyan férj, apa, aki egy fiatal suna hatására sec-perc lelép. Egyszer megtette, megtenné újra.
6/46 anonim válasza:
És te vissza is fogadnád? Azok után, hogy megalázott?
8/46 anonim válasza:
Szerintem van rá esély,lehet eltelik valamennyi idő és visszatér.Gondold át, hogy szeretnél-e vele békülni és beszélgess el vele.
9/46 anonim válasza:
Kérdező, mivel magad se tudod, hogy "mitől őrült meg" - szóval miért döntött így - nem tudhatunk komolyan esélyeket se, látatlanban 50/50.
Többiek, igen, ilyen is van, hogy valaki ragaszkodna a családjához, nő és anya akinek az az alapértelmezett, hogy aláveti a személyes büszkeségét a családnak, nem csak öntudatzacskó femi... szóval aki a #2-est nullázgatta az kicsit beszégyellhetné magát szerintem...
10/46 A kérdező kommentje:
Van itt olyan esetleg, akinek konkonkrét tapasztalata van ezzel kapsolatban?
2014. okt. 19. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!