Van rá esély, hogy még megjavuljon a tüdőm? Szóval lehetek még egészséges?
Mint aki nem dohányzott sose? Vagy az már biztos nem lesz?
Most soha többé nem gyújtok rá, és ez most menni fog! Már sokszor megkínáltak, az elején még nehezen ment a "köszi nem!" de már simán! :D
Eddig idén cigiztem csak. Szóval előnyben vagyok olyanokkal, akik évek óta szívják!
De elszívtam olyan 10-15 doboznyi cigit, nem akarok sokat mondani, de kb ennyit. Mondjuk nyáron nyaralásnál volt 6 doboz, tavasszal kb 5, meg amennyit megkínáltak 1-1 szál.
Szóval kb olyan 10-15 dobozzal elszívtam. Amit már bánok, de ezért is soha többé!
De most kicsit beparáztam, mert bele gondoltam, hogy júj, mi van, ha már ennyitől károsodott a tüdőm, és lehet már valami bajom lesz ha már öregszem, és kiderül, hogy a cigizéstől, és akkor mi lesz!
De azt hallottam, még van esély, hogy fiatal vagyok, és a tüdőm, szervezetem cserélődik x év alatt a sejtek megújulnak, és lehetek még egészséges.
Van ilyen? Vagy ez csak urban legend?
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!