Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora esély van arra, hogy...

Mekkora esély van arra, hogy egy férj visszajöjjön a saládjához, gyerekéhez, ha megismert egy fiatal lányt, és emiatt "dobbantott"?

Figyelt kérdés
Pár nap alatt elköltözött a férjem, itthagyva minket a kisfiúval. A párom középkorú. Nem tudom, mitől őrült meg. Szerintetek van esély rá, hogyha elszáll a lila köd, meglássa, hogy mit veszít?
2014. okt. 19. 12:45
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
33%
Kedves előző, ld 9, 18, 29...
2014. okt. 20. 10:29
 42/46 anonim ***** válasza:
42%
Szia! Nem olvastam a válaszokat, de közeli tapasztalatom van a témában. Legjobb barátnőm és a férje küzdöttek a babáért. Pcos volt, végül lombikkal 6 év után sikerült teherbe esnie. 3 hónapos volt a kicsi, mikor a férj lelépett. A pasi bevallotta, hogy már a terhesség alatt végig csalta a feleségét egy kolléganőjével, ezek után össze is költözött vele. Azzal indokolta, hogy őt felemésztette az elmúlt 6 év, hogy kizárólag a gyerek témával foglalkoztak, erre ment rá minden pénzük, energiájuk, gondolatuk, hogy a szeretkezések is programozott, "kötelező" dolgokká váltak. Belemenekült egy másik kapcsolatba, ahol nincsenek kötelezettségek. A terhességnek sem tudott már annyira örülni, a gyerektől meg bepánikolt...Ezt úgy-ahogy barátnőm is belátta. Azt gusztustalannak tartotta, hogy a férje folyamatosan csalta, de az okokat elismerte. Tudta, hogy abban ő is hibás volt, hogy elhidegüljenek egymástól, és elismerte, hogy a terhessége és a gyerek megszületése óta végképp elhanyagolta a férjét, kizárólag a gyereknek élt. A barátnőm megtört, kétségbe esett, voltak nagy veszekedések, de ezek után ő is úgy gondolta, nincs értelme erőltetni a kapcsolatot. 1 év telt el úgy, hogy a pasi a másik nővel élt, de nem váltak még el. Közben a férj egyre többet látogatta a kisfiát, gyakran otthon, hogy a feleség is ott volt. Egyre jobb lett megint a kapcsolatuk, mivel a barátnőm lezárta a múltat, ezért megbocsájtotta a férje hibáját. Nem volt köztük semmi, de így tüske, megbántottság nélkül beszélgettek. Gyakorlatilag új lappal indítottak egymás felé,egyikükben sem volt meg a gondolat, hogy újra kezdjék, de örültek, hogy a gyerek miatt jó viszonyban tudnak maradni. Először feléledt a régi barátságuk. Közben a férjben feléledt az igazi apa. És észre sem vették, de feléledt a szerelem is. A férj hazaköltözött, és komolyan, mint egy tündérmesében, azóta is nagyon-nagyon jól megvannak. Ez 10 éve történt, azóta született még 2 gyermekük. A pasit mintha kicserélték volna, imádja a családját, szerintem ő maga sem érti, hogyan tehetett valaha ilyet. Az ő esetük talán azért sikersztori, mert a barátnőm is belátta, hogy nagyban szerepe volt abban, hogy tönkre menjen a házasságuk. (Természetesen a folyamatos megcsalás a férj sara.) Abban meg szerencséjük volt, hogy tiszta lappal tudtak kezdeni utána. Ők nem erőltették a dolgot, egyszerűen újra megtörtént. A férj 10 éve bizonyítja, hogy érdemes a bizalomra mindezek után.
2014. okt. 20. 10:35
 43/46 anonim ***** válasza:
24%

Erről van szó, kedves előző, ez a dolog mindig akkor működik és működhet, ha a pár képes abbahagyni egymás vádolását és pláne a harmadikra mutogatást, mindkettő felismeri a saját hibáját a kapcsolat zátonyra futásában. Amíg az a hárítás működik akármelyikben, hogy "mert az a szemét, mert jött egy csúnya gonosz harmadik", addig esélytelen, mert konfliktusok mindenhol vannak, mindenki megismerkedik másokkal időről időre...

Egyébként jó olvasni, hogy ilyenek is vannak...

2014. okt. 20. 10:52
 44/46 A kérdező kommentje:
Én elismertem, hogy hibáztam több dologban is, és a szakítás után azonnal el is kezdtem változtatni ezeken a dolgokon, sikerrel. De őszerinte minden sak az én hibám, és már nem érdekli, hogy változom..:( Szerelmes lett.
2014. okt. 20. 11:41
 45/46 anonim ***** válasza:
58%

Nézd Kérdező, van, hogy valami még időben történik, és van, hogy valami már túl későn. De vigasztaljon, hogy azon, ha előnyödre változol, azon mindenképp csak te nyerhetsz, vagy ebben a kapcsolatban, vagy majd egy újban.

Te csak azzal tudsz foglalkozni, ami a te oldalad, azt meg majd a sors meghozza, hogy az exed jön vissza, vagy egy új kapcsolat jön az életedbe... ezen a ponton mindkettő megeshet... de olyan is lehet akár, hogy az exed is rádöbben 1-2 év múlva, esetleg az újabb kapcsolata kudarca után, hogy neki is változnia kell, és lehet, hogy akkor meg már neki lesz túl késő nálad kopogtatni.

2014. okt. 20. 12:05
 46/46 anonim ***** válasza:
82%

persze, ha a

- elfogy a pénze

- rájön, hogy új kislány nem fogja a háztartást vezetni

- kidobják egy fiatalért

de kinek kéne még ezek után????

2014. okt. 21. 08:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!