Nagyon elítélendő házas kisgyermekes férfival összejönni? Mi a véleményetek erről?
Nem. A szeretőnek semmi köze nincs a szeretője párkapcsolatához. Miatta biztosan nem lesz rosszabb a kapcsolat. Sőt esetleg valamivel jobb is lesz, hiszen a szeretői viszony által is növekszik az élettapasztalat.
Az egy másik kérdés, hogy mennyire célszerű összejönni. Mit vársz egy ilyen viszonytól? Amíg rövid távúnak tekinted, addig nincsen gond. De pár hónap után nem hiszem, hogy jó ötlet folytatni.
Még jobban elítélendő a férj, hogy belement, de minek neked nős pasi? Mit vársz tőle?
Ráadásuk, ha a jelenlegi nejét csalja, akkor téged is fog, ha netán összejönnétek, amire elég kicsi az esély.
Ha velem tenned meg, ugy elkalapalnalak, hogy tobbet nem allnal a labaidra, aztan mehetnel k..alkodni isten hirevel.
Csinald csak de szamolj arra hogy visszakapod te is;)
Én jöttem össze úgy kisgyerekes férfival (aki mellesleg a tesóm a legjobb barátja), hogy a gyerekei akkor volta 3 és 1,5 évesek. Ő ugyan akkor már elköltözött a gyerekektől és az élettársától - nem voltak házasok - de csak pár napja. Mi néhány hónapot voltunk együtt, ő visszament a családjához én pedig kimentem egy tanévre külföldre ERASMUSsal. Azóta végleg különváltak, jó viszonyban vannak a volt párjával. A srácnak van egy tündéri barátnője, a gyerekek anyukájának is van kapcsolata.
Amíg együtt voltunk, sokszor nekem is eszembe jutott, hogy tönkreteszek egy családot. Ugyan senki sem éreztette ezt velem, sem a barátok, sem a családjaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!