Nagyon elítélendő házas kisgyermekes férfival összejönni? Mi a véleményetek erről?
-dehogyis,
-öregapám azt mondta,fiam,mindenki úgy b.ssza el az életét,ahogy akarja,
-én csak egyet írok ide a sokból,és nem is a legdurvábbat :
Apuka/párom/ fia most 15 éves,nagyvécézik ,majd odaül az asztalhoz és a sz.ros kezével,/mert hallottam,hogy a vécé lehúzása után nem engedte meg a csapot/neki áll, a mi kenyerünkből vágni egy szeletet magának...
Ha egy kis városban éltek,soha nem fogtok tudni beülni egy kávézóba vagy moziba.Mindig parázni fog,hogy lebukik.Egy hónapja elkezdett udvarolni nekem egy férfi.Aztán bevallotta,hogy nős és van egy pici babája.Még fotót is mutatott róla.Aranyos baba volt.Aztán elgondolkodtam.Megírtam neki,“ha tényleg olyan rossz a házasságod,mint ahogy állítod,akkor majd tényleg elválsz.Ha már elváltál,keress meg.Addig nem akarok veled találkozni sem.“
Még szerencse,hogy egy teázáson kívül,más nem történt.Nem bírta volna a lelkiismeretem.
Igen az, de bennem a sertetseg is beszel.
Nekem a felesegem csalt meg, 4eves fiunk van, es a ferfi is tudta, hogy hazas. Gerinctelen szaralaknak tartom mindkettot. Ezekutan meg csodalkozik a nejem, hogy kuzdok azert, hogy a fiunk nalam legyen elhejezve, van a pofajan bor, mikor felrement nem gondolt a fiara, ezutan se tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!