Hogyan reagáljam le ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
A férjem tegnap egész nap a számítógép előtt ült, és játszott. Kb. 1 órára tudtam összesen kirobbantani a gép elől. Van egy pici kislányunk, vele is törődtem, minden házi munkát megcsináltam, közben még sütiket is sütöttem, hogy az új kollégáknak vigyen. Este fél 10 felé, kikapcsoltam a gépem, és mondtam, hogy meguntam, elfáradtam megyek lefeküdni. Erre rögtön felkapta a vizet, hogy biztos azért megyek ilyen korán, mert ő játszik...stb. Mondtam, hogy játsszon, de én lefekszem. Egyből kilépett a játékból, hogy már nem is játszik. Aztán eszébe jutott az is, hogy a filmet sem néztük meg, amit közösen akartuk...Reagáltam, hogy így jártál. Megivott 3 sört, meg kb. fél üveg gyomorkeserűt, szerintem ezért is durvult be...bejött a szobába, kivágta úgy az ajtót, hogy nekivágódott a pelenkázónak, a telefonját meg levágta a földre...a gyerek pedig ott aludt! Még neki áll feljebb!! Reggel puszi, köszönés nélkül távozott a szobából...ma biztos nem kell attól tartanom, hogy hív. Még ő van megsértődve...24 órában dolgozik, majd holnap reggel jön. Szombaton is játszott egész nap, pedig itt volt a lánya...de nem törődött vele. Légyszi ne írjátok, hogy hagyjam a francba az egészet...mert ez mellett nem fogok szó nélkül elmenni. Most szerintem azt várja, hogy én kérjek bocsánatot...2010. febr. 1. 07:24
21/23 anonim válasza:
Biztos vannak értelmes férfi barátai, akikre hallgat, mert te nem fogod tudni meggyőzni! Csak veszekedés lesz belőle. Fel kéne ébreszteni az álomvilágból! Felnőtt ember, úgy is kéne viselkedni!
22/23 A kérdező kommentje:
Értelmes férfi barátok?!! Na igen, 30-on felüli srácok, akiknek sem kutyájuk, sem macskájuk...semmi más nem érdekli őket csak a pia..semmi másról sem tudnak beszélni. Szerencsére mióta velem van, eltűntek...de bármikor előbukkanhatnak, hogy ők inni akarnak. Múltkor is hívták a férjemet, hogy nem-e mennek el valahová, mert ők unatkoznak...szerencsémre dolgozott. Tudom, hogy valahogy fel kellene ébresztenem, csak nem tudom hogyan. Mert bármit mondhatok én vagyok a hibás. Amíg neki ez a természetes, addig én semmit sem tudok csinálni.:( Most azzal állt elő, hogy nekem mindegy, hogy ő mit mondd. Ennek volt egy előzménye, nem akarja, hogy hétvégén lemenjek a kicsivel a szüleimhez
2010. febr. 1. 10:19
23/23 anonim válasza:
Vasárnap ülj te egésznap a géphez,de figyelmeztesd előre,hogy az ebédről meg a gyerekről aznap ő gondoskodjon.
Mit válaszolna?Lehet,hogy elmenne egyszerüen a barátaival,vagy megbeszélné a helyzetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!