Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagáljam le ezt a...

Hogyan reagáljam le ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
A férjem tegnap egész nap a számítógép előtt ült, és játszott. Kb. 1 órára tudtam összesen kirobbantani a gép elől. Van egy pici kislányunk, vele is törődtem, minden házi munkát megcsináltam, közben még sütiket is sütöttem, hogy az új kollégáknak vigyen. Este fél 10 felé, kikapcsoltam a gépem, és mondtam, hogy meguntam, elfáradtam megyek lefeküdni. Erre rögtön felkapta a vizet, hogy biztos azért megyek ilyen korán, mert ő játszik...stb. Mondtam, hogy játsszon, de én lefekszem. Egyből kilépett a játékból, hogy már nem is játszik. Aztán eszébe jutott az is, hogy a filmet sem néztük meg, amit közösen akartuk...Reagáltam, hogy így jártál. Megivott 3 sört, meg kb. fél üveg gyomorkeserűt, szerintem ezért is durvult be...bejött a szobába, kivágta úgy az ajtót, hogy nekivágódott a pelenkázónak, a telefonját meg levágta a földre...a gyerek pedig ott aludt! Még neki áll feljebb!! Reggel puszi, köszönés nélkül távozott a szobából...ma biztos nem kell attól tartanom, hogy hív. Még ő van megsértődve...24 órában dolgozik, majd holnap reggel jön. Szombaton is játszott egész nap, pedig itt volt a lánya...de nem törődött vele. Légyszi ne írjátok, hogy hagyjam a francba az egészet...mert ez mellett nem fogok szó nélkül elmenni. Most szerintem azt várja, hogy én kérjek bocsánatot...
2010. febr. 1. 07:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Biztos vannak értelmes férfi barátai, akikre hallgat, mert te nem fogod tudni meggyőzni! Csak veszekedés lesz belőle. Fel kéne ébreszteni az álomvilágból! Felnőtt ember, úgy is kéne viselkedni!
2010. febr. 1. 10:11
 22/23 A kérdező kommentje:
Értelmes férfi barátok?!! Na igen, 30-on felüli srácok, akiknek sem kutyájuk, sem macskájuk...semmi más nem érdekli őket csak a pia..semmi másról sem tudnak beszélni. Szerencsére mióta velem van, eltűntek...de bármikor előbukkanhatnak, hogy ők inni akarnak. Múltkor is hívták a férjemet, hogy nem-e mennek el valahová, mert ők unatkoznak...szerencsémre dolgozott. Tudom, hogy valahogy fel kellene ébresztenem, csak nem tudom hogyan. Mert bármit mondhatok én vagyok a hibás. Amíg neki ez a természetes, addig én semmit sem tudok csinálni.:( Most azzal állt elő, hogy nekem mindegy, hogy ő mit mondd. Ennek volt egy előzménye, nem akarja, hogy hétvégén lemenjek a kicsivel a szüleimhez
2010. febr. 1. 10:19
 23/23 anonim ***** válasza:

Vasárnap ülj te egésznap a géphez,de figyelmeztesd előre,hogy az ebédről meg a gyerekről aznap ő gondoskodjon.

Mit válaszolna?Lehet,hogy elmenne egyszerüen a barátaival,vagy megbeszélné a helyzetet?

2010. febr. 1. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!