Hogyan reagáljam le ezt a helyzetet?
nálunk szerencsére nem volt még ilyen helyzet, de ha van egy-két kisebb összezördülés, akkor én azt szoktam csinálni, hogy nem szólok hozzá, ha valamit kérdez válaszolok, de ennyi! a minimumra szorítom a kommunikációt ilyenkor vele, és érdekes módon mindig ő az, aki jön, és hízelegni kezd, és olyankor elmondom, hogy na akkor ezt beszéljük meg, mert még egyszer ilyen nekem nem kell!
(persze, ha én vagyok a hibás, akkor én is tudok bocsánatot kérni, de olyankor is hagyok pár órát, esetleg 1napot, hogy pihenjen a dolog)
remélem sikerül megbeszélnetek a dolgot!!!
Valahogy tudtára kell adni a szórakozás nem mehet a család rovására,ráadásul megsértődött ami nem volt jogos mert ő idézte elő a helyzetet.
Te is és a gyerekek is igénylik a törődést és a társaságát
és jogotok van egymáshoz.
Ha otthon lesz a férjed, és éppen nem a gép előtt ül, és nyugis a helyzet, ülj le vele, és beszéljétek meg ezeket a dolgokat.Mond el, hogy téged mi zavar, mi bánt. De ne úgy, hogy azt érezze, hogy meg akarod válltoztatni.
A férfiak nem úgy vannak összerakva, mint a nők. Nekik meg kell mondani, hogy mit tegyenek, és mit ne. A nők ezt ösztönből teszik. Ez persze nem azt jelenti, hogy ostobák, vagy buták, egyszerűen nem úgy működnek, mint mi.
Ezt persze nem fogják belátni soha. Ezért kell sokszor úgy irányítanunk őket, mint a gyerekeket. Csak más szavakkal. Ha higgattan tudsz vele beszélni, és nem veszekedve, meg támadva és követelve, akár mindent elérhetsz nála.
Nekem is kellet közel 15 év, hogy rájöjjek erre, de működik.
Úgy hogy ne hagyd rá, csak másképp tálald a dolgokat.
Sok sikert!
Mint írtad a volt családjával is ezt csinálta.
Ennek fényében valahol megérdemled.Te főzted...
Egyébként számomra roppant érdekes,hogy az mellett,hogy szärik rátok,még beleszól abba,hogy mikor menjél feküdni.
Egyébként no para,majd keres magának egy másik nőt,aki "kezelhetőbb" a számára,te meg megszabadulsz tőle.
Elég nagy gyökér a párod! Nem írtad, hány éves, de 16 felett már elég nagy szégyen, hogy nem tud mértéket tartani! Sem a játékban, se a piában! Nem az a baj, hogy játszik egy fárasztó nap után, mert tényleg jó. Engem is pihentet egy kis netezés vagy játék, de fél-egy óra után visszatérek a VALÓ VILÁGBA és a párommal megnézek egy filmet, főzünk valamit vagy csak beszélgetünk! Szóval szégyen, hogy a párod egy kisbaba mellett is így viselkedik! Mint egy HP! Hisztis p*csa!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!