Hogy reagáljam le a következő helyzetet? A vőlegényemmel lassan fél éve költöztünk össze, de néha iszonyatosan össze tudunk veszni mindenféle hülyeségen.
5éve vagyok együtt a páromal detto a helyzet!
Én nem vitatkozom vele mert legalább "segit" tök aranyos amikor beágyaz és büszkén mutatja hogy ö csinálta.De hogy ne is mondjam........
köszönd meg hogy segit dicsérd meg hogy ügyes volt és mutasd meg hogy te hogy szoktad.
Én kimennék hozzá segíteni :) Nem zavar és hamarabb kész is lesz :)
Adná az ég, hogy egyszer az én párom állna neki rendet rakni :))))))) (4 éve lakunk együtt)
A konyha nagyon pici, két ember nem tud pakolni ott. Akkor mit csináljak?
Hogy változtassam meg a gondolkozásom, hogy ne legyek idegbeteg ilyenkor?
Egy idő után majd megszokja. Ne válaszolj neki, hanem bízd rá: "találj neki helyet, tegnap már egész jól ment! :)"
Vagy írj egy egyszerű listát a leggyakrabban használt holmikról, vagy amik legsűrűbben kerülnek az ő kezébe pakolásnál, és függeszd ki a hűtőre, vagy valami jól látható helyre. :)
Nem hiszem, hogy annyira házsártos lennék, mondjuk azt utálom mikor éjszaka halat eszik és nekem reggel ott bűzölög a páclé a tányéron (és az egész konyhában érezni)... ezeket szoktam csak szóvá tenni.
Most durci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!