Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy kezelitek, ha a...

Ti hogy kezelitek, ha a szülők fontosabbak egy párkapcsolatban mint ti?

Figyelt kérdés

4 éve vagyok együtt a barátommal, anno elutazott egy kisebb időre munka miatt, és leveleztünk ahol elmesélte, hogy mennyire szeret és hogy én vagyok a legfontosabb neki mennyire hiányzom neki meg stb. stb. minden szép és jó történetek. De még is úgy érzem a szülei az elsők, az az inkább az édesanyja.

Van hogy elmegyünk kikapcsolódni, és folyamatosan hívogatja az anyja, mikor jön haza stb. Ilyenkor a barátom pedig megváltozik és elkezdünk sietni haza...

Ha nálunk vagyunk filmezünk stb. nem marad sokáig mert tudja hogy az anyja aggódik... Az érdekes az egészben az hogy kikészítik a szülei alig várja már hogy elköltözhessen, de még is ilyen!

Lehet csak én dramatizálom túl, és csak túl sokat várok el ettől a kapcsolattól és tőle, bár szerintem annyira nem nagy elvárás, hogy nyugodtan eltudjunk járni hogy nem időre siessünk haza.

Nektek volt már hasonló kapcsolatotok, hogyan kezeltétek, mit lehet igazából ilyenkor csinálni?

Vagy itt velem van a gond? :))

2014. dec. 8. 11:38
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:

Érdekes, hogy mindenki a párodat akarja CSAK meggyógyítani.

Azon gondolkoztál már, hogy ha ő ilyen, miért

1. pont őt választottad

2. miért ragaszkodsz hozzá a körülmények ellenére is ennyire?

Neked van kötődésed a családodhoz? Esetleg pont ez az erős kötődés hiányzik és azért kerestél / választottál olyat, aki fanatikus módon képes kötődni? Lehet, hogy arra vágysz, valaki így kötődjön hozzád is, bármi is történik majd az életben?

Csak kérdések.

2017. nov. 18. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!