Nem akarom elmondani a szüleimnek hogy mi történt mit csináljak ha netalán kiderülne?
Figyelt kérdés
Mostmár több mint 7 hónapja vagyunk együtt a barátommal a szüleim tudnak róla hogy vele járok,de viszont arrol nem tudnak hogy már le is feküdtünk.a multkor elbeszélgettem a szüleimmel és ők mind azt mondják hogy az még korai és hogy ne csináljam meg ilyenek...2008. aug. 16. 16:01
21/23 anonim válasza:
minek kell tudniuk róla? semmi közük hozzá. nem kell elmondani és kész. ahogy telik majd az idő ugyis gondolhatják,h nem fogsz szüzen férjhezmenni... de nem értem mire ez a felhajtás...
22/23 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat csak azért idegesitettem magam mert tom h a szüleim megbiznak bene erre én nem mondtam el nekük mert félek h mit szolnának....
2008. aug. 18. 14:38
23/23 anonim válasza:
Szia :)
Fontos tudnod, hogy a korral jogok járnak, de sokkal inkább felelősség. Az a lényeg, hogy légy észnél, és hogy a szüleid lássák, érezzék, hogy észnél vagy. Ha ez megvan, akkor már nem kell annyira tartanod attól, hogy mit szólnak a szüleid.
Ők attól féltenek, hogy nem cselekszel felelősen. Egyszerűen ezt mutasd meg nekik: képes vagy felelősen gondolkodni a témában, meg bármilyen más témában is. Akkor bízni fognak benned, vagy ha nem is, úgymond lesz referenciád megalapozni a bizalmukat, mégha reflexszerűen másként is reagálnak az adott pillanatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!