Nem akarom elmondani a szüleimnek hogy mi történt mit csináljak ha netalán kiderülne?
leirom a történetemet, hátha segít valamit
anyukám már elég korán felvilágosítoot h mi hogyan működik:) mindig azt mondta hogy ha megtörténik nyugodtan osszam meg vele, ha óvszer kell és nem merek venni majd ő megveszi.
16 évesen elmentünk egy szilveszteri buliba a villaparkba béreltünk egy házat, volt egy fiu akivel nagyon jó barátok voltunk, tetszettünk is egymásnak de nem volt köztünk semmi. aztán éjszaka egymásra találtunk! nem voltunk részegek!!!!igazábol mindenki sejtette hogy előbb utóbb igy alakul, mert imádtuk egymást, megtörtént aminek megkellett. másnap anyu rákérdezett hogy meg vot? én pedig rávágtam hogy meg, majdnem lefordult a székről levegőt se kapott még talán a szíve is megállt egy pillanatra, hiszen az egyszem pici lánya...aztán gyorsan hozzátettem hogy most mi van? azt mondtad mondjam el..utána az történt hogy elmentünk nőgyogyászhoz és irattunk fogamzásgátlót. annyit kért hogy szedjem nehogy baj legyen.
remélem veszed valami hasznát:)
sok sikert, egyik szülő sincs kőből ök is elvesztették egyszer, és gondolom ti se 2 napja vagytok eggyüt.
Én is 15 voltam mikor megtörtént...Elmondani nem mertem. A szüleim ismerték az akkori páromat,szerették is nagyon. 3 évvel volt idősebb. Már a vége felé járt a kapcsolatunk mikor megemlítettem a barátomnak,hogy már nem olyan jó mint az elején,mert sokat féltékenykedett. Mikor meghallotta,hogy lehet hogy szakítunk egyből fenyegetőzött,hogy elmondja a szüleimnek hogy voltunk együtt...Emiatt nagyon sokáig ment meg a dolog,pedig már nem szerettem és amikor tényleg szakítottunk el is mondta anyumnak,és a pofámról majd leszakadt a bőr szégyenembe. Sztem jobban jársz,ha elmondod:):)
Lehet hogy tudják már ők is,hogy voltatok együtt,csak nem merik bevallani magakunak.
Légy bátor és mond el.
Néhány év múlva már nem fog számítani. Senki sem fog törődni vele. ez a csoda is három napig tart. Azt meg kibírod. :))
Nekik most sem az a fontos (sajnos), hogy élvezed-e, hogy rendes-e veled a párod, hogy akarsz-e tudni valamit. Csak az, hogy nehogy idő előtt terhes legyél és ezzel tönkre tedd az életed. (a legtöbb szülő így gondol a terhességre és legyünk őszinték, nem alaptalanul).
Tehát, sokat segítesz nekik ha elmondod, hogy védekezel (vagy ebben kérsz segítséget) és megérteted velük, hogy okosan, felnőtt módra kezeld a dolgot és számodra ez nem azt jelenti, hogy mostmár fűvel fával összefekszel (ez a szülők másik nagy félelme).
Nyugtasd meg anyukádat a félelmeiben és akár szövetségesre is találhatsz benne. Én bízom, hogy így lesz. És remélem, hogy a saját kislányomnak is lesz majd bátorsága meglépni az őszinte vallomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!