Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarom elmondani a szüleim...

Nem akarom elmondani a szüleimnek hogy mi történt mit csináljak ha netalán kiderülne?

Figyelt kérdés
Mostmár több mint 7 hónapja vagyunk együtt a barátommal a szüleim tudnak róla hogy vele járok,de viszont arrol nem tudnak hogy már le is feküdtünk.a multkor elbeszélgettem a szüleimmel és ők mind azt mondják hogy az még korai és hogy ne csináljam meg ilyenek...
2008. aug. 16. 16:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
ohh jo neked:P vegulis én is elmondhatnám bármikor,lehet h nem reagálnák le ugy hogy eltiltanak avgy vmi de azér mégis félek hogy mit szolnának...
2008. aug. 16. 18:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akartam elmondani, orvos kérdezett rá, és pont ott volt anyukám is. Hát ciki volt, de miután kijöttünk, akkor se hozta szóba és azóta se, pedig vagy két éve volt. Mondjuk nálunk egyáltalán nem volt szokás ilyenről beszélni. De szerintem ha valakinek el akarod mondani, akkor mondd inkább anyukádnak. Apukádnak nem feltétlen kell tudnia róla. Az apukák úgyis féltékenyek tudnak lenni a kislányuk palijára. :) De ha egyáltalán nem mondod el, akkor sem fog semmi sem történni, mármint ha nem lelkizel rajta, ahányszor szóbakerül.
2008. aug. 16. 20:41
 13/23 anonim válasza:
84%

leirom a történetemet, hátha segít valamit

anyukám már elég korán felvilágosítoot h mi hogyan működik:) mindig azt mondta hogy ha megtörténik nyugodtan osszam meg vele, ha óvszer kell és nem merek venni majd ő megveszi.

16 évesen elmentünk egy szilveszteri buliba a villaparkba béreltünk egy házat, volt egy fiu akivel nagyon jó barátok voltunk, tetszettünk is egymásnak de nem volt köztünk semmi. aztán éjszaka egymásra találtunk! nem voltunk részegek!!!!igazábol mindenki sejtette hogy előbb utóbb igy alakul, mert imádtuk egymást, megtörtént aminek megkellett. másnap anyu rákérdezett hogy meg vot? én pedig rávágtam hogy meg, majdnem lefordult a székről levegőt se kapott még talán a szíve is megállt egy pillanatra, hiszen az egyszem pici lánya...aztán gyorsan hozzátettem hogy most mi van? azt mondtad mondjam el..utána az történt hogy elmentünk nőgyogyászhoz és irattunk fogamzásgátlót. annyit kért hogy szedjem nehogy baj legyen.

remélem veszed valami hasznát:)

sok sikert, egyik szülő sincs kőből ök is elvesztették egyszer, és gondolom ti se 2 napja vagytok eggyüt.

2008. aug. 16. 21:35
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
:)) egy szülőnek az a "dolga", hogy féltse a pici lányát, ha 30 éves leszel, akkor is a kislányuk maradsz. Szerintem sincs túl korán, és mindenképp megnyugtató lehet a szüleidnek, hogy már régen együtt vagytok a fiúval, ismerik. Szerintem nyugodtan mondd el nekik, biztos azért már sejtik, hogy nem vagy kislány és hamarosan lesz valami. Én 15 évesen vesztettem el a szüzességemet, és én is elmondtam, nem harapta le a fejem anyu, pedig nagyon aggódós fajta. Örült, hogy elmondtam és így együtt mentünk nőgyógyászhoz utána. Írattunk fogamzásgátlót, és tudta, hogy nem lehet "baj".
2008. aug. 16. 23:12
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is 15 voltam mikor megtörtént...Elmondani nem mertem. A szüleim ismerték az akkori páromat,szerették is nagyon. 3 évvel volt idősebb. Már a vége felé járt a kapcsolatunk mikor megemlítettem a barátomnak,hogy már nem olyan jó mint az elején,mert sokat féltékenykedett. Mikor meghallotta,hogy lehet hogy szakítunk egyből fenyegetőzött,hogy elmondja a szüleimnek hogy voltunk együtt...Emiatt nagyon sokáig ment meg a dolog,pedig már nem szerettem és amikor tényleg szakítottunk el is mondta anyumnak,és a pofámról majd leszakadt a bőr szégyenembe. Sztem jobban jársz,ha elmondod:):)

Lehet hogy tudják már ők is,hogy voltatok együtt,csak nem merik bevallani magakunak.

2008. aug. 17. 07:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Légy bátor és mond el.

Néhány év múlva már nem fog számítani. Senki sem fog törődni vele. ez a csoda is három napig tart. Azt meg kibírod. :))

Nekik most sem az a fontos (sajnos), hogy élvezed-e, hogy rendes-e veled a párod, hogy akarsz-e tudni valamit. Csak az, hogy nehogy idő előtt terhes legyél és ezzel tönkre tedd az életed. (a legtöbb szülő így gondol a terhességre és legyünk őszinték, nem alaptalanul).

Tehát, sokat segítesz nekik ha elmondod, hogy védekezel (vagy ebben kérsz segítséget) és megérteted velük, hogy okosan, felnőtt módra kezeld a dolgot és számodra ez nem azt jelenti, hogy mostmár fűvel fával összefekszel (ez a szülők másik nagy félelme).

Nyugtasd meg anyukádat a félelmeiben és akár szövetségesre is találhatsz benne. Én bízom, hogy így lesz. És remélem, hogy a saját kislányomnak is lesz majd bátorsága meglépni az őszinte vallomást.

2008. aug. 17. 08:02
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nővérem lánya 16,5 a barátja 19 éves. Régóta járnak, felelősségteljesek, normálisan viszonyulnak általában mindenhez, ezt látva az anyja megbízik benne, és nem tiltja, ők érzik hogy mit szeretnének. Sőt, tegnap nővéremék elutaztak 4 napra a családdal és itt hagyták a lányukat a barátjával, engem is le lehet pontozni, szerintem ez nem korai ha komolyak mindketten.
2008. aug. 17. 10:10
 18/23 anonim válasza:
95%
Hát az éntesvéremnek is, van barát nöje és ö azt monta anyukámnak hogy van egy barátom akit fel hinák a lakásomba és anyukám már, láta a tesvéremen hogy ölel getik egy mást és csokoloznak anyukám láta és nem szolt neki.De ha bánt a tudat és elszeretnéd mondani anyukádnak hogy mik voltak, akor beszélges el vele és mond meg anyukádnak vagy apukád nak hogy biztos teveled is, elö fordult ijen fiatal korodba mond megneki vagy kérd meg barátodat hogy segitsen érthetöen elmondani a szüleidnek.
2008. aug. 17. 11:25
 19/23 anonim válasza:
33%
Szerintem hogy lefekütetek egymásal arol nem igazántehec rola mert bárkivel elöfordulhat de a barátnöd 18 éves ugy hogy ö már nagy koru és ha nem akarod elmondani akor 18 éves korodba mond el és mond hogy megteted hogy lefekütél a barát nödel de azért kéne akor elmondanod az igazat mert akor be látyák hogy te már nagy koru vagy és magadtol is tuc gondolkod ni de ténleg barátott vagy valakit kérjél meg hogy segitsen neked.
2008. aug. 17. 11:33
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Sszia! Szerintem nem olyan gáz az ügy. Mért kell tudniuk? Ha vágytok arra, hogy reggel együtt ébredhessetek, és ez így nem megoldható, akkor tényleg mondd el. Vagyy esetleg csak kezd el kérlelni őket, ha eddig még nem engedték meg, hogy csak had aludj nála.. nem akartok még lefeküdni, csak szeretnétek együtt lenni.. egymáshozbújni.. ilyenek! Szerintem ez a tökéletes megoldás. Előbb-utóbb megengedik.. aztán már később kicsit sem lesz olyan nehéz, egyszercsak majd ők is belemennek! Ha elmondod az anyukádnak hogy tökéletesen felkészültél rá blablabla.. akkor megnyugszik. És nem mmintha ilyen hazugság-párti lennék, de szerintem rosszabb ha elmondod , hogy már megtettétek! Akkor lehet, hogy már nem fognak benned bízni. Így meg.. nem valószínű, hogy előtte visznek el orvoshoz....
2008. aug. 17. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!