Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarom elmondani a szüleim...

Nem akarom elmondani a szüleimnek hogy mi történt mit csináljak ha netalán kiderülne?

Figyelt kérdés
Mostmár több mint 7 hónapja vagyunk együtt a barátommal a szüleim tudnak róla hogy vele járok,de viszont arrol nem tudnak hogy már le is feküdtünk.a multkor elbeszélgettem a szüleimmel és ők mind azt mondják hogy az még korai és hogy ne csináljam meg ilyenek...
2008. aug. 16. 16:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
Hány évesek vagytok?
2008. aug. 16. 16:04
 2/23 A kérdező kommentje:
én 16,a barátom 18...
2008. aug. 16. 16:11
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
sztem nem korai.pont jó!
2008. aug. 16. 16:13
 4/23 A kérdező kommentje:
Szerintem is mostmár nem korai de a szüleim szerint igen.arra lennék kiváncsi hogy ahelyembe más elmondaná a szülőknek?
2008. aug. 16. 16:20
 5/23 anonim ***** válasza:
95%
én17,a barátom 24.a srác igy is 2 évet várt rám.a szüleim mindig n agy szónoklatokat tartottak róla h.korai ez még nekem,nem kell a szexualitás,majd később,18 éves korom után stb ráérek.nem érdekel,ugy voltam vele,én kész vagyok már a szexre és kb 4 hónapja megtettem.én is sokat rágódtam rajta,hogy elmondjam e.hát nem.mert a vége ugyis az eltiltás lenne...most lehet lefognak szavazni hogy az öszinteség az egyenes út,de ha nekik is a szerelem és az őszinteség közt kéne választani,sztem a szerelmet választanák.mondd el nekik majd akkor ha ki lesznek békülve azzal,hogy a kislányuk felnőtt már...és hogy természetes velejárója a kapcsolatnak a szex.sok sikert:)
2008. aug. 16. 16:29
 6/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,nem tuűdom hogy eltiltanának-e ha megtudnák,lehetséges ezért is aggodok hogy nehogy megtudják..ha még vkinek van hozzáfüzni valója szivesen várok még válaszokat:D
2008. aug. 16. 16:32
 7/23 anonim ***** válasza:
95%
kérdezd meg esetleg hogy anyu,apu mit szólnátok,ha lefeküdnék vele?csak azért,mert ha esetleg megtörténik nem akarom hogy azok ne tudják meg,azoknak ne mondhassam el bizalommal akik a legfontosabbak,akik al egközelebb álnak hozzám.mert félek hogy eltiltotok tőle ha ez megtörténne.mit szóltok a dologhoz?
2008. aug. 16. 16:38
 8/23 A kérdező kommentje:
Gondolotam már én is erre hogy igy ezt megkérdezem de akkor biztos hogy már kételkedni kezdenének és rákérdeznének hogy esetleg eddig volt-e valami és van 1 olyan rosz tulajdonságom hogy általába vagyis majdnem soha nem tudok hazudni anyunak,mindig észreveszi rajtam hogyha nem mondok igazat ezért nem kérdeztem eddig ilyensmit...
2008. aug. 16. 16:49
 9/23 anonim ***** válasza:
96%
akkor kérdezd meg igy ahogy irtam,ne mondj neki semmit,gondolom ugyis elpirulsz..mondd meg neki hogy mennyire nehéz volt ezt neked egyáltalán elkezdeni..monjuk kezd el elmondani elöször az engedékenyebb szülőnek.de lehet mindeketten megértők.és tedd hozzá hogy el kellett már valahogy mondani,mert nagyon szereted őket és képtelen lennél hazudni stb.értékelni fogják hogy milyen őszinte vagy..
2008. aug. 16. 17:02
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén: én nem mondanám el AZONNAL. Biztos, hogy várnék, ameddig tisztázni tudom magamban, hogy mégis hogy adjam elő, a következményeket és előre felkészíteném magam mindenre. Nálam ez hónapokba beletelne, mire össze tudnám szedni minden bátorságomat.

Szerencsére én már ezen rég túl vagyok, de nekem nem volt "tiltott szex". Sőt.. :D

2008. aug. 16. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!