Szerintetek ez nem gáz?
16 éves vagyok (f) és este 10-kor takarodó van! Én ezt elég cikinek érzem. Egyszerűen nem értik meg, hogy én ilyenkor még nem akarok elmenni aludni. Elég gáz szokott lenni, ha haverokkal beszélek, vagy játszok neten, anyám bejön és mondja, nyomás aludni. A másik meg, hogy reggel 10-kor fel kell kelni, külömben felébreszt. Eszem megáll komolyan... (Amúgy április végén leszek 17)
Esetleg valakinek valami ötlete van, hogy mit tehetnék? (Köcsögöktől nemkérek megjegyzést.)
Nyáron leszek harminc éves, a "hülye gyerekkel" célt tévesztettél.
A fiú a tavaszon 17 éves lesz, és az anyja jobban tudja mikor álmos? Na ne röhögtess. A kis gyereknél érthető, mert nyűgös lesz, stb. de egy ekkoránál nem tök mindegy neki?
Sajnos sok szülő nagyon széles skáláját használja azoknak az eszközöknek, amivel el tudja vadítani a gyerekét magától. Lehet, hogy ebbe bele sem gondol, de szerinted egy 17évesnek, mikor meg mondják, hogy mars az ágyba, abból mi jön le? Hogy annyira komplett idiótának tartják, hogy még azt sem tudja eldönteni, hogy álmos-e. Normális szülő hülyének nézi a lassan felnőtt gyerekét?
Nem azt mondtam hogy a módszer megfelelő hanem azt feltételeztem h nem rossz szándékból tette az anyja. Továbbá lehet hogy 17 éves fiú képes lenne nemcsak eldönteni h mikor menjen aludni hanem arra is h felnőtt módjára megbeszélje ezt az anyjával.
És itt most szerintem ezt kéne kitűzni célul, hogy talán ebben segítsünk neki és nem azt hogy az anyát minősítsük.
Mert ha azt mondjuk amit te latolgatsz attól nem lesz senkinek se jobb.
Egyszerűen fogalmazva: a fiút az anyja mellé állítsuk és ne ellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!