Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem gáz?

Szerintetek ez nem gáz?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok (f) és este 10-kor takarodó van! Én ezt elég cikinek érzem. Egyszerűen nem értik meg, hogy én ilyenkor még nem akarok elmenni aludni. Elég gáz szokott lenni, ha haverokkal beszélek, vagy játszok neten, anyám bejön és mondja, nyomás aludni. A másik meg, hogy reggel 10-kor fel kell kelni, külömben felébreszt. Eszem megáll komolyan... (Amúgy április végén leszek 17)

Esetleg valakinek valami ötlete van, hogy mit tehetnék? (Köcsögöktől nemkérek megjegyzést.)

2010. jan. 31. 18:04
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
52%
Keményíts be! (Nem vagyok köcsög.)
2010. jan. 31. 18:08
 2/32 anonim ***** válasza:
61%

de mit mond,miért kell felkelni?

23/L

2010. jan. 31. 18:09
 3/32 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nem gáz, és nem vagyok köcsög, amiért ezt írom! :)

Nyilván ki kell pihenned magad a másnapi sulira, reggel 10-ig én még életemben nem aludtam pl. bulik után sem.

Igaza van édesanyádnak! Le lehet pontozni.

2010. jan. 31. 18:09
 4/32 anonim ***** válasza:
58%

Velem is ezt csinálják...

De én olyankor még úgy sem alszok.Mp3-on zenét hallgatok és kész:)

Csak én kelek 6:15-kor hétköznap,hétvégén is max. 9-ig alszok.

Amúgy te nem jársz suliba h 10-kor kelsz?:O

15/L

2010. jan. 31. 18:12
 5/32 A kérdező kommentje:
Nem mond semmit, hogy mért kell felkelni, csak annyit, hogy ne aludjak olyan sokáig. Amúgy ez hétvégére/szünetekre vonatkozik nem suli időre. Sulinál fél 10-kor kell feküdnöm, ezt még elviselem.
2010. jan. 31. 18:13
 6/32 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem egyaltalan nem gaz, anyud csak jot akar neked. Miert mi gondod van a 10 orai alvassal? Nem azt mondja, hogy este 8-kor menjel aludni. Ez teljesen normalis idopont. Es a kelesnel is boven jo a 10 ora. Nyilvan nem akarja hogy tovabb lustalkodjal. NAgyon jol csinalja anyud, szeresd ot!
2010. jan. 31. 18:13
 7/32 A kérdező kommentje:
Amúgy én sem fekszem le, utána van, hogy vissza kapcsolom a gépet amikor elmegy aludni, de már többször is buktam le és akkor eltíltottak tőle...
2010. jan. 31. 18:15
 8/32 A kérdező kommentje:
Jó oké, értem, hogy jót akar, de kérem nemsokára felnőtt leszek, ez nem mehet így addig amíg el nem költözök.
2010. jan. 31. 18:17
 9/32 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon helyesen csinàlja az anyud,és hallgassàl is rà,majd meglàtod az évek multàval megkoszonod neki!
2010. jan. 31. 18:18
 10/32 anonim ***** válasza:
52%
Majd ha felnott leszel és felelosséget érzel magad irànt,akkor majd anyud hagyja,hogy akkor alszol és kelsz,amikor akarsz.
2010. jan. 31. 18:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!