Mit változtatnál meg, hagynál ki az életedből, ha lehetne?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 13:47
21/26 anonim válasza:
Több mindent is, de ezt most nem részletezném...
22/26 anonim válasza:
Sokan írják, hogy minden ellenére így volt jó minden, ahogy történt... Igen, de csak majdnem...
A kihagyott dolgokat mind megtenném!!! Amihez nem volt önbizalmam, amikor elmenekültem egy kapcsolat (lehetősége) elől, abba utólag belemennék. Amikor féltem, hátha... emiatt nem próbáltam ki egy munkát, különélést...stb, ezeket is mind kipróbálnám!
15.43.
23/26 anonim válasza:
El kellett volna szaladnom, amikor a párom bemutatott az anyjának,jó messzire.
24/26 anonim válasza:
Utólag vennék jegyet a múlt csütörtöki napra a bkv járatra,hogy ne büntessenek meg. :)
25/26 anonim válasza:
Nem mennék arra motorral, ahol a balesetem volt. Még mindig rossz emlék és örök :(
26/26 anonim válasza:
Más szakmát tanulnék, és nem mennék férjhez ahhoz, akihez anno...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!