Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit változtatnál az életeden?

Mit változtatnál az életeden?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk azt mondják hogy vissza mehetsz az időbe és megváltoztathatsz valamit.mi lenne az és miért?
2011. jún. 12. 21:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hm, ez egy nagyon jó kérdés. Mert ha nem mentem vlna azokon keresztül (a rossz döntéseknek köszönhetően), akkor most nem lennék az, aki. Sok mindent megbántam. Pl.: Anyuméktól nem léptem le korábban, pedig meg volt a lehetőség, elszúrtam az érettségit, cukrász lettem (de ennek a szakmának köszönhetem a páromat), s a legnagyobb: darabokra törtem az álmomat.
2011. jún. 12. 21:26
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem szakítottam volna meg a kapcsolatot a régi barátaimmal

Nem hagytam volna ki egy évet az egyetemből

Sokkal hamarabb elkezdhettem volna a külsőmre odafigyelni, jó ruhákat hordani, lefogyni (hányok a gyerekkori képeimtől)

2011. jún. 12. 21:32
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
16 éves koromban elütött egy autó,és sajnos van testi hibám emiatt,viszont ha akkor nem így alakul az életem,akkor most nem ismerem meg életem nagy szerelmét,tehát így visszagondolva részben "jó"volt.
2011. jún. 12. 21:48
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok

De azért a testi hibám kitörőlném:)

2011. jún. 12. 21:51
 5/20 A kérdező kommentje:
nekem is auto balestem volt es sajnos meg maradt a nyoma
2011. jún. 12. 21:57
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Jobban tanulnék. De az is lehet, hogy inkább semmin, mert akkor most talán nem ismernék bizonyos embereket, azt pedig nem szeretném.
2011. jún. 12. 22:01
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem linkeltem volna el a tanulást. Most nem győzöm behozni a lemaradást. :)))))
2011. jún. 12. 22:46
 8/20 anonim válasza:
100%
nem 1 hanem két hörcsögöt vettem volna =)
2011. jún. 13. 12:32
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkorom óta sportoltam volna valamit, egyetemen kicsit többet tanultam volna az első 2-3 éveb, akkor most nem lennék 1 év csúszásban, de nem gond, mert van már munkám a szakmában, de ez így 1 év plusz:S

Az egyetemi haverokkal jobban összebarátkoztam volna, mert most jóban vagyunk, de nem annyira, hogy akármikor felhívhassam őket, és már nem is nagyon fogok velük találkozni, mert legtöbben már végeztek, vagy most fognak, és szétszéledünk az ország több részére...

2011. jún. 14. 17:02
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a tanulással foglalkoztam volna, eljártam volna bulizni, új embereket megismerni...az egész középiskolai életet újra akarnám formálni (tanárokat jobban megismerni), nyíltabb, magabiztosabb, barátkozósabb, mosolygósabb lenni.

18/N

Holnap érettségi...:)

2011. jún. 14. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!