Mit változtatnál az életeden?
Tényleg nehéz kérdés, mert akkor nem csak a rossz dolgok változnának, hanem a jók is.
Ha pl másik egyetemre megyek másik szakra, lehet gyorsan találok itthon munkát, és nem megyek külföldre, és nem szeretek bele egy német fiúba, aki a legszebb dolog az életemben.
A rossz egyetem választás pedig a legrosszabb, de mégse változtatnám meg, mert végső soron most boldog vagyok.
23/L
nem hanyagolnám a tanulást, nem vennék fel kölcsönt. Ez utóbbit főleg bánom, a tanulás behozható...részben. Mert ha időben megjön az eszem már végeztem volna az orvosin amit most már soha nem végzek el. Viszont így van egy csodaszép kislányom. :)
De kölcsönt akkor se vennék fel...megoldanám máshogy, mert akkor még meg tudtam volna. :(
Sportolnék gyerekkorom óta, mondjuk táncolnék!
Nem csesztem volna el a félretett pénzem felét.
Amikor másik pozícióba kerültem a cégnél, vertem volna az asztalt a magasabb fizetésért.
Alapvetően nagy dolgokat azért nem változtatnék, mert ahogy már leírták előttem is, akkor nem lennék az aki vagyok, nem ott tartanék ahol, és nem ismernék egy csomó embert, aki az életem fontos része lett.
Hmm elgondolkodtató kérdés...
Először is jobban vigyáznék az egészségemre. A saját hanyagságom miatt sajnos ma sokat szívok a testemmel, ezen ha tehetném mindenképp változtatnék.
Másrészről elkezdtem volna valami sportot játszani még gyerekkoromban, hogy jobban, gyorsabban és könnyebben lefogyjak.
Aztán kicsit megpofoznám magam, hogy ne legyek olyan egoista, mint eddig és ne csak a legjobbat várjam ingyen.
Azokat a felesleges önbizalom romboló kínos helyzeteket kerültem volna el amik negatív irányba hatottak az önértékelésemre.
Pl: mikor dédmami ránknyitot szex közben, tortaversenyen indultam volna de lebezéltek (kizártak) mivel nem voltam elég dekoratív(sovány) a közös fényképezésekhez s "károsnak" tűntek volna miatta a sütievés meg a torták. :S
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!