Ha meglenne minden lehetőséged a változtatásra, mit változtatnál az életeden?
Akár 4 évvel ezelőtt ezer dolgot mondtam volna, most nem így van. Van párom, lakásunk, munkám és sulim. K...va sokat dolgozunk, de boldogok vagyunk, tele tervekkel. Sz.r életem volt eddig, tele fájdalmas dolgokkal, de ezekre szükség volt ahhoz, hogy ide elérjek. Talán a káosz közepén változtattam volna, ha akkor kérdezel, de most már biztosan nem, mert minden jó, ha a vége jó!
Te?
Semmit. :) Én az akarok lenni,ami most vagyok.Teli fájdalmakkal,csalódással,mert tudom,eljön az én időm és csak a boldogság marad. :) Nem változtatnék semmit se,élem az életem így.
18/L
Elköltöznék, valószínűleg valamelyik nagyvárosba, esetleg külföldre és teljesen új életet kezdenék.
Jó volna egy komolyabb párkapcsolat is végre.
19:59 vagyok:
Elegem van abból, hogy 26 évesen még mindíg a szüleim házában lakom vidéken, de nem arról van szó, hogy nem szeretem őket vagy ilyesmi, csak nem bírom már tovább, úgy érzem el vagyok zárva a világtól, és nem változik semmi.
Igazából nem köt ide semmi a családomon kívül. Nincsenek igaz barátaim, és jelenleg barátnő sincs aki miatt itt maradnék.
kb ennyi az oka.
Elsőre könnyű kérdésnek tűnik, de jobban belegondolva nem az.
Pár évvel ezelőtt még én is teljesen más szerettem volna lenni, magabiztosabb, szebb, stb.
De mára már elmúlt, megbékéltem magammal, ilyen vagyok, ebből kell a lehető legtöbbet kihoznom. És ha jól csinálom, jobb, mintha más lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!