Mit változtatnál meg, hagynál ki az életedből, ha lehetne?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 13:47
1/26 anonim válasza:
17 éves koromban nem mondaném meg annak a fiúnak, akibe őrülten szerelmes voltam, hogy szeretem. Miközben ő nem...
2/26 anonim válasza:
sokmindent,nagyon sokmindent pedig csak még 12 vok
4/26 anonim válasza:
Ki nem hagynék semmit, inkább megcsinálnám azt is, amit annak idején lustaságból, kényelemből elsumákoltam (pl. a másik két szakomat az egyetemen).
5/26 anonim válasza:
Sztem semmit :) Csináltam hülyeségeket de így utólag nem bánom :D
16/F
6/26 anonim válasza:
nem szoknék rá a dohányzásra!!!
7/26 anonim válasza:
Rengeteg mindent szúrtam el és, akibe szerelmes voltam kihasznált és sorolhatnám a szerencsétlenségeimet, de nem változtatnék a dolgokon, ha ezek nem történtek volna meg nem tanultam volna belőle. Arról nem is beszélve, hogy megedződtem az ilyenektől, egy pasi se tud már kiakasztani bármilyen is legyen vagy bárhogy is verjen át. Sokkal tisztábban látok már mindent.:)
8/26 anonim válasza:
nagyon sok mindent,legfőképp jobban vigyáznék a szüleimre,hogy "ne menjenek el"!!!
nem szültem volna olyan korán,tanulnék minél többet(-bár ez javítható-imádom a gyermekeimet,boldog vagyok,hogy vannak.mellettük tanulni is tudok majd vmikor...)
9/26 anonim válasza:
Nem mutatnám be a páromat a szüleimnek.
10/26 anonim válasza:
Nem változtatnék semmit! Nem volt minden tökéletes, de így legalább tanultam a hibáimból!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!