Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit változtatnál meg, hagynál...

Mit változtatnál meg, hagynál ki az életedből, ha lehetne?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 13:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
nem mennék hozzá ahhoz a fickóhoz, aki 10 évvel később randán elhagyott
2010. jan. 31. 14:11
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Követtem el hibákat, boldogtalan volt a gyerekkorom. Mégsem változtatnék meg semmit. Ha nem bukok meg 9-be, és éppen éppen átengednek, nem szedem össze magam, és nem hajtok rá a fősulira. Ha nem mentem volna fősulira, lehet soha nem találkoztam volna a szerelmemmel, és most nem várnék kisbabát. Lehet, hogy másképp is jó lett volna, de én most teljesnek érzem az életem, boldog vagyok.

Nem szeretem, mikor az emberek azon filóznak, mi lett volna ha. (pl mi lenne, ha nem arra az oldalra áltunk volna a világháborúban, akkor még mindig nagy Magyarország lenne. És attól jobb lenne? Ki tudja...)

Nem érdemes ezen rágódni. Te azért vagy egyrészt olyan, amilyen vagy, mert ezek a külső hatások értek. A hibáiból tanul az ember. Persze, az, hogy valaki azt írja, hogy annyit változtatna meg az életében, hogy nem szokna rá a dohányzásra, az jó. Mondjuk ehhez nem kell visszapörgetni az időt. Most kell leszokni.

2010. jan. 31. 14:13
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem költöztem volna hamar össze a párommal.
2010. jan. 31. 14:26
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
nem a drogokat választottam volna a sportkarrier helyett.
2010. jan. 31. 14:27
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

semmit

bárhogy máshogy csináltam volna már is a közelébe nem lennék a jelenlegi életemnek

~pillangóhatás~

18/L

2010. jan. 31. 14:33
 16/26 anonim válasza:
100%
"Ha újra megszületnék, akkor is így élnék, tudd meg semmit se bántam meg!" (Pokolgép). Azt hiszem ennél jobban én se tudtam volna elmondani.
2010. jan. 31. 14:37
 17/26 anonim ***** válasza:
76%
1-2 pasit meg a sok piálást.Ezeket szívesen elfelejteném
2010. jan. 31. 15:10
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék hozzá ahhoz a pasihoz, akihez hozzámentem, majd tíz év után elváltam.

Jobban vigyáznék a szüleimre. Több időt töltenék a gyerekeimmel.

2010. jan. 31. 15:25
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Hajajj! :)

(folyt. később)

2010. jan. 31. 15:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ha nem történtek volna meg velem ezek a dolgok, akkkor ma nem lennék, az aki vagyok. Ezt mind meg kellett tapsztaljam, hogy később több lehessek, utólag már nem bánok semmit. Legalább nem unatkoztam, pedig igazán lehetne okom keseregni, annyi mindent elvesztettem és annyi rossz élményem volt. Na de hát én nem sanáltatom magamat, hiszen másnak is voltak rossz pillanatai nem én vagyok az egyetlen, akinek nem tökéletes az élete.
2010. jan. 31. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!