Mit változtatnál meg, hagynál ki az életedből, ha lehetne?
Követtem el hibákat, boldogtalan volt a gyerekkorom. Mégsem változtatnék meg semmit. Ha nem bukok meg 9-be, és éppen éppen átengednek, nem szedem össze magam, és nem hajtok rá a fősulira. Ha nem mentem volna fősulira, lehet soha nem találkoztam volna a szerelmemmel, és most nem várnék kisbabát. Lehet, hogy másképp is jó lett volna, de én most teljesnek érzem az életem, boldog vagyok.
Nem szeretem, mikor az emberek azon filóznak, mi lett volna ha. (pl mi lenne, ha nem arra az oldalra áltunk volna a világháborúban, akkor még mindig nagy Magyarország lenne. És attól jobb lenne? Ki tudja...)
Nem érdemes ezen rágódni. Te azért vagy egyrészt olyan, amilyen vagy, mert ezek a külső hatások értek. A hibáiból tanul az ember. Persze, az, hogy valaki azt írja, hogy annyit változtatna meg az életében, hogy nem szokna rá a dohányzásra, az jó. Mondjuk ehhez nem kell visszapörgetni az időt. Most kell leszokni.
semmit
bárhogy máshogy csináltam volna már is a közelébe nem lennék a jelenlegi életemnek
~pillangóhatás~
18/L
Nem mennék hozzá ahhoz a pasihoz, akihez hozzámentem, majd tíz év után elváltam.
Jobban vigyáznék a szüleimre. Több időt töltenék a gyerekeimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!