Tudom, hogy hibáztam, de tényleg ekkora szemét lennék? Szerintetek, hogy tegyem ezt jóvá?
Mindenkinek tökéletesen igaza van!
Inkább chatelj, vagy járj társaságba, ismerkedj más kvalitású barátnőkkel, mint ezek. Biztos vagyok benne, hogy benned most az elvesztésük érzete az erős, de gondold el veszítesz-e egyáltalán bármit is? Szerintem csak nyerhetsz. Ezek nem barátnők, egymás szemébe is tuti hazudoznak, meg a tiedbe is.
Egy komoly párkapcsolatban se nagyon "gyerebe" a füllentés, de az egyenes hazudgálás egyenesen ellenséges viszonyokat tükröz. Szabadulj meg tőlük. Ha hívnak fel se vedd, ha írnak, el se olvasd, ha személyesen keresnek zavard el őket a 'csába.
Más megoldás is van:
Alázkodj meg, pitizz annak aki jobban tetszik (mert le se irom h esetleg szereted), és 2 hónap múlva helyrehozhatatlanul beletaposnak a saját világuk almába.
Válaszd amelyiket akarod...
Még valami ha már volt mese, és ennyi hozzászólás:
Együnk tehénkakit! 199 billiárd légy nem tévedhet!
Remélem világos voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!