Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy hibáztam, de...

Tudom, hogy hibáztam, de tényleg ekkora szemét lennék? Szerintetek, hogy tegyem ezt jóvá?

Figyelt kérdés
A történet a következő: voolt egy társaságunk.mindenki mindenkivel jóba volt.Az egyik lány a másik lánynak a volt barátjával d*gatta meg magát szinte minden hétvégén,de nekönk az a lány előtt titkolni kellett.Ez a lány aki d*gatta magát kétszínűsködött velem(előttem jópofizott,mások előtt lejáratott,kibeszélt,elmondta a titkaimat)Én ezt elmondtam annak a barátnőmnek,akire akkor mindig számíthattam,hogy ez a barátnőnk mit csinál.Volt egy kis vita,de kibékültek,de azt h én mondtam el nem derült ki.Most viszont volt egy összeveszés azzal a csajjal akinek elmondtam h a másik mit csinál.de ki is béküétünk.Viszont most ez a lány elmonjdta h tőlem indult ki ez az egész.Most kitagadtak a társaságból,hisz a többi lény sem akar velem együtt mutatkozni.
2010. jan. 30. 15:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek tökéletesen igaza van!

Inkább chatelj, vagy járj társaságba, ismerkedj más kvalitású barátnőkkel, mint ezek. Biztos vagyok benne, hogy benned most az elvesztésük érzete az erős, de gondold el veszítesz-e egyáltalán bármit is? Szerintem csak nyerhetsz. Ezek nem barátnők, egymás szemébe is tuti hazudoznak, meg a tiedbe is.

Egy komoly párkapcsolatban se nagyon "gyerebe" a füllentés, de az egyenes hazudgálás egyenesen ellenséges viszonyokat tükröz. Szabadulj meg tőlük. Ha hívnak fel se vedd, ha írnak, el se olvasd, ha személyesen keresnek zavard el őket a 'csába.

Más megoldás is van:

Alázkodj meg, pitizz annak aki jobban tetszik (mert le se irom h esetleg szereted), és 2 hónap múlva helyrehozhatatlanul beletaposnak a saját világuk almába.

Válaszd amelyiket akarod...

Még valami ha már volt mese, és ennyi hozzászólás:

Együnk tehénkakit! 199 billiárd légy nem tévedhet!

Remélem világos voltam :D

2010. febr. 2. 00:16
 22/23 anonim ***** válasza:
51%
Jót röhögtem rajt. Végig az volt az érzésem, hogy a verebek ülnek a villanydróton és csivitelnek. Egyébként nektek is mindíg a dugáson jár az eszetek?
2010. febr. 2. 00:32
 23/23 anonim válasza:
0%
Istenem, ez ilyen hisztis kislányos dolog. Ugyanazt mondom amit a legelső válaszoló. Menjél havat lapátolni vagy mosogatni.
2010. febr. 2. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!