Tudom, hogy hibáztam, de tényleg ekkora szemét lennék? Szerintetek, hogy tegyem ezt jóvá?
Figyelt kérdés
A történet a következő: voolt egy társaságunk.mindenki mindenkivel jóba volt.Az egyik lány a másik lánynak a volt barátjával d*gatta meg magát szinte minden hétvégén,de nekönk az a lány előtt titkolni kellett.Ez a lány aki d*gatta magát kétszínűsködött velem(előttem jópofizott,mások előtt lejáratott,kibeszélt,elmondta a titkaimat)Én ezt elmondtam annak a barátnőmnek,akire akkor mindig számíthattam,hogy ez a barátnőnk mit csinál.Volt egy kis vita,de kibékültek,de azt h én mondtam el nem derült ki.Most viszont volt egy összeveszés azzal a csajjal akinek elmondtam h a másik mit csinál.de ki is béküétünk.Viszont most ez a lány elmonjdta h tőlem indult ki ez az egész.Most kitagadtak a társaságból,hisz a többi lény sem akar velem együtt mutatkozni.2010. jan. 30. 15:34
2/23 anonim válasza:
Kicsit nehezen értem meg ki kivel mikor hol:) Ha ilyen miatt kitagadtak, akkor minek akarsz ismét bekerülni a társaságba? MAjd ismét csöndben maradsz, mikor ilyet látsz? Szerintem a lelkednek nem tenne jót...
3/23 anonim válasza:
Hagyd ezt a társaságot a p***ba!
4/23 anonim válasza:
Örülj, hogy megszabadultál egy ilyen közösségtől. Keress olyanokat, akik tisztességesek és igazi barátok. Erre a körre egyik se jellemző.
5/23 anonim válasza:
Barátkozz normális, kultúrált emberekkel, a dolog már ott bűzlik hogy összevissza kefélnek és még titokban is kell tartani, na csá.
6/23 anonim válasza:
Kész szexfertő, el onnan de gyorsan, te legyél ennél becsületesebb. Majd ha hallod valami fertőzést kaptak el egymástól, te meg tiszta maradsz, az jó elégtétel lesz neked.
7/23 anonim válasza:
A legfontosaab,egyetlen barátnak se mond el a titkaidat.Ez a társaság pedig elég rossz.
8/23 anonim válasza:
Biztos,hogy vannak normális lények is a környezetedben,nézz már körül.
9/23 anonim válasza:
Hát tényleg jó kis társaság.. :D
Én megmondanám mindenkinek az arcába, hogy mit gondolok, és így zárnám le velük a kapcsolatot. Kész, utána röhöghetnek a hátam mögött napestig, ha nekik úgy tetszik. Vagy pedig eljut hozzájuk az üzenetem és kicsit elgondolkodnak rajta..
Szerintem is hagyd őket a fenébe.. Az már nem jó, hogyha titkolózni kell a másik előtt, és hogy folytonosak az összeveszés-kibékülések.
10/23 anonim válasza:
Olyan kusza, hogy félúton feladtam az olvasását. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!