Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy hibáztam, de...

Tudom, hogy hibáztam, de tényleg ekkora szemét lennék? Szerintetek, hogy tegyem ezt jóvá?

Figyelt kérdés
A történet a következő: voolt egy társaságunk.mindenki mindenkivel jóba volt.Az egyik lány a másik lánynak a volt barátjával d*gatta meg magát szinte minden hétvégén,de nekönk az a lány előtt titkolni kellett.Ez a lány aki d*gatta magát kétszínűsködött velem(előttem jópofizott,mások előtt lejáratott,kibeszélt,elmondta a titkaimat)Én ezt elmondtam annak a barátnőmnek,akire akkor mindig számíthattam,hogy ez a barátnőnk mit csinál.Volt egy kis vita,de kibékültek,de azt h én mondtam el nem derült ki.Most viszont volt egy összeveszés azzal a csajjal akinek elmondtam h a másik mit csinál.de ki is béküétünk.Viszont most ez a lány elmonjdta h tőlem indult ki ez az egész.Most kitagadtak a társaságból,hisz a többi lény sem akar velem együtt mutatkozni.
2010. jan. 30. 15:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Inkabb lapatold el a havat.
2010. jan. 30. 15:38
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
Kicsit nehezen értem meg ki kivel mikor hol:) Ha ilyen miatt kitagadtak, akkor minek akarsz ismét bekerülni a társaságba? MAjd ismét csöndben maradsz, mikor ilyet látsz? Szerintem a lelkednek nem tenne jót...
2010. jan. 30. 15:38
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezt a társaságot a p***ba!
2010. jan. 30. 15:40
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy megszabadultál egy ilyen közösségtől. Keress olyanokat, akik tisztességesek és igazi barátok. Erre a körre egyik se jellemző.
2010. jan. 30. 15:56
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Barátkozz normális, kultúrált emberekkel, a dolog már ott bűzlik hogy összevissza kefélnek és még titokban is kell tartani, na csá.
2010. jan. 30. 15:57
 6/23 anonim ***** válasza:
95%
Kész szexfertő, el onnan de gyorsan, te legyél ennél becsületesebb. Majd ha hallod valami fertőzést kaptak el egymástól, te meg tiszta maradsz, az jó elégtétel lesz neked.
2010. jan. 30. 16:04
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosaab,egyetlen barátnak se mond el a titkaidat.Ez a társaság pedig elég rossz.
2010. jan. 30. 16:05
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos,hogy vannak normális lények is a környezetedben,nézz már körül.
2010. jan. 30. 16:14
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát tényleg jó kis társaság.. :D

Én megmondanám mindenkinek az arcába, hogy mit gondolok, és így zárnám le velük a kapcsolatot. Kész, utána röhöghetnek a hátam mögött napestig, ha nekik úgy tetszik. Vagy pedig eljut hozzájuk az üzenetem és kicsit elgondolkodnak rajta..

Szerintem is hagyd őket a fenébe.. Az már nem jó, hogyha titkolózni kell a másik előtt, és hogy folytonosak az összeveszés-kibékülések.

2010. jan. 30. 16:29
 10/23 anonim ***** válasza:
69%
Olyan kusza, hogy félúton feladtam az olvasását. :D
2010. jan. 30. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!