Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy hibáztam, de...

Tudom, hogy hibáztam, de tényleg ekkora szemét lennék? Szerintetek, hogy tegyem ezt jóvá?

Figyelt kérdés
A történet a következő: voolt egy társaságunk.mindenki mindenkivel jóba volt.Az egyik lány a másik lánynak a volt barátjával d*gatta meg magát szinte minden hétvégén,de nekönk az a lány előtt titkolni kellett.Ez a lány aki d*gatta magát kétszínűsködött velem(előttem jópofizott,mások előtt lejáratott,kibeszélt,elmondta a titkaimat)Én ezt elmondtam annak a barátnőmnek,akire akkor mindig számíthattam,hogy ez a barátnőnk mit csinál.Volt egy kis vita,de kibékültek,de azt h én mondtam el nem derült ki.Most viszont volt egy összeveszés azzal a csajjal akinek elmondtam h a másik mit csinál.de ki is béküétünk.Viszont most ez a lány elmonjdta h tőlem indult ki ez az egész.Most kitagadtak a társaságból,hisz a többi lény sem akar velem együtt mutatkozni.
2010. jan. 30. 15:34
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
100%

Disznó és a ló

Egy paraszt vett egy igáslovat. Gyönyörű állat volt!

Igaz, jó sokat is fizetett érte.

Ám egy hónap múlva a ló megbetegedett, lábra sem tudott állni.

A derék ember elkeseredve kihívta az állatorvost, aki azt mondta:

- Hát, a lovának egy vírusos megbetegedése van,

3 napig kell ezt a gyógyszert szednie

A harmadik napon eljövök, és ha nem javul az állapota, akkor le kell lőjük.

Az istállóban levő disznó meghallotta ezt a beszélgetést.

Az első nap után minden változatlan volt, a ló állapota nem fordult jobbra.

Odament erre a disznó a lóhoz, és így szólt:

- Gyerünk barátom! Kelj fel, állj lábra!

A második nap sem javult a ló állapota, nem hatott a medicina.

- Gyerünk barátom, kelj fel, mert ha nem, akkor meg fogsz halni

- figyelmeztette a disznó a lovat.

A harmadik napon is beadták a lónak a gyógyszert ... de semmi!

A ló állapota nem javult.

Az állatorvos megérkezett ránézett a lóra és lemondóan így szólt:

Sajnos nincs mit tenni, meg kell öljük a lovat, mert. megfertőzheti az összes többit is.

Meghallotta ezt a disznó és lélekszakadva rohant a lóhoz:

Hej, testvér! Megjött az állatorvos, véged van!

Kelj fel most vagy soha, amíg nem késő!! Gyerünk!!

A ló horkantott egyet, feltápászkodott és elkezdett lépegetni, majd szaladni.

- Csoda történt! Ezt meg kell ünnepelnünk! - kiáltott boldogan a paraszt.

- Csináljunk egy bulit, lakomázzunk !

Levágjuk a disznót!

Tanulság: Foglalkozz a saját dolgoddal, abból baj nem lehet

Véleményem: a barátaidat Te válogatod meg, na és tudod " madarat tolláról,embert barátjáról" ismerik meg!!

2010. jan. 30. 18:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ezek után,miért kell Neked annyira ez a kétszínű,undorító társaság.Lépj ki,és utoljára még borítsd ki a bilit,szerintem ezt érdemlik.Mondd csak el,ki kivel,merre,meddig.Aztán fordulj sarkon,és Isten velük!
2010. jan. 30. 19:48
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is elmondanám nekik a történetet aztán sarkon fordulnék. Ők meg elgondolkodnának, hogy tényleg egy ilyen hülyeség miatt kellett elpaterolni egy normális lányt, holott a társaságban mekkora k*rvák vannak...
2010. jan. 30. 20:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezek barátnők??Hagyjál már..-_-" aki a barátnője barátjával d*gatja meg magát,és a másik meg titkolja a barátnője elől hát az szégyelje magát..óó tee..kétszínű ribanc az a dugatós x3 de mindegy,lényeg az,hogy BIZONYÍTS!!Tehát próbáld meggyőzni a barátnőidet arról,hogy neked van igazad.:D
2010. jan. 30. 20:50
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Tudom,hogy nehez mert szereted azokat az embereket,a társaságukat.És lehet nincsenek is mas barátid akikkel elmehetsz szórakozni de az lenne a legjobb ha te mondanad meg nekik,hogy nem bántad meg amit tettél mert nem szereted a hazugsagot es a ketszinuseget!Te oszinte voltal a lanyhoz o meg most elarul.Csodás.Mondjuk a mai világban ez már nem új.. mindenkinek ilyen barátai vannak.Sajnálom,hogy te is ilyennekel találkoztál.Jó ember vagy!
2010. jan. 30. 21:18
 16/23 A kérdező kommentje:

Megpróbálom érthetőbben leírni: a legjobb barűtnőm volt pasijával d*gatta magát folyamatosan egy másik barátnőm,úgy hogy ezt titkolnunk kellett a legjobb barátnőnk előtt.De az a barátnőm aki d*gatta magát késtzínű,engem folyton kibeszélt,szidott lejáratott,hazudott,és ha én mondtam neki valamit,rögtön tobábbadta.ezt megelégeltem és mindent elmondtam a legjobb barátnőmnek.de nemrég kicsit összekaptunk a legjobb barátnőmmel,de rá ki is békültünk.de most a legjobb barátnőm kipakolt és elmondta h tőlem tudta meg a dolgokat.és mivel egy társaságban is vagyunk és mind barátnők,most engem kitagadtak.

köszönöm az eddigi válaszokat.az a legfurcsább,hogy nincs bűntudatom.úgyérzem,hogy az egész ott kezdődik,hogy ne kellett volna d*gatnia magát.vagy nincs igazam?és ha velem így viselkedett,miért várta el h én tartsam a pofám?

2010. jan. 31. 15:08
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, ez elég gáz társaság...
2010. febr. 1. 18:21
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
még jó hogy nem később tudtad meg hogy ilyen f*szok!!!haggyad őket sztem
2010. febr. 1. 18:25
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem a legjobb barátnőd volt!!! hogy mondhatod ezt rá?? kizárt..
2010. febr. 1. 18:29
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindig azt mondom, hogy az embernek óvatosabbnak kell(ene) lennie, mielőtt valakire azt mondja, "barát".

Ne akard sehogy jóvá tenni! Adj hálát az égnek, hogy megszabadultál tőlük.

2010. febr. 1. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!