Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A parom apja kiosztott mit...

A parom apja kiosztott mit tegyek elmondjam a paromnak?

Figyelt kérdés
A parommal volt egy csunya szakitasunk nem szep dolgokat is egymas fejehez vagtunk. Kulon voltunk o sokat fogyott a stressztol mar a munkahelyet is veszelyeztete ez a sok stressz. Kibekultunk hazaszaladtunk a szuleihez mert a kocsihoz kellett valami. Mig a parom elment erte kettesben maradtam a szuleivel. Az apja nekem esett hogy milyen szemet modon viselkedtem a fiaval, miattam enni sem tudott, elojott a verszegenysege es hasonlok. Ugy allitotta be mintha en tonkretettem volna az egeszseget. A paromnak nem szoltam rola. Ti elmondanatok?
2014. nov. 25. 21:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egy szülő csak szubjektíven tudja megítélni az ilyen eseteket. Neki az a legfontosabb, hogy a fia boldog és egészséges legyen.

Elmondani felesleges gyanítom párod is tudja, milyen véleménnyel van most rólad az apja.

Majd elmúlik.

2014. nov. 26. 00:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi kétszer követtünk el óriási hibát a kapcsolatunkban.

Mindkétszer ugyanazt: hagytuk, hogy külső személyek, "jóbarátok" belebeszéljenek, és nem egymással oldottuk meg.

Először én voltam a bűnös, még friss, fél éves kapcsolatban, de az "újramelegítés" után apám nagyon a párom szeme közé nézett.

Második már a házasságunk alatt volt, nem vettük észre, hogy az általam befogadott barátnőm beleesett a férjembe, és sutyorgott mindkettőnknek.

Olyan ügyesen manipulált minket, hogy a férjem összecsomagolt.

Ekkor apám már az én szemem közé is benezett,

2014. nov. 26. 07:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Jajj, az én exem is eljátszotta anno a mártírt. 2x szakítottunk, az első amolyan 1-2 hónapos különlét volt. Állandóan ivott hétvégén, volt, hogy nő létemre én húztam haza olyan részeg volt. Fontosabbak voltak neki ezek a hétvégi iszogatások a helyi kiskocsmában, mint hogy értelmes programot csináljunk kettesben. Főleg, hogy akkor még egyetemre jártam egy másik városba, így heti 2-3 napot voltam otthon, és voltunk együtt. Besokalltam, és 3 év után kiadtam az útját. (Hozzáteszem, hogy addigra drogokhoz is nyúlt már.) Aztán 2 hónap után megenyhültem és újra kezdtük, hátha helyre lehet ezt még hozni, és úgy láttam megjött az esze ettől a különléttől. Aztán utána nem sokkal egy családi ünnepségen az egyik unokatestvére elmesélte nekem ittasan, hogy abban a 2 hónapban mindenfélét mondtak rólam a szülei, nagyszülei, a rokonai. Hogy én biztosan azért szakítottam vele, mert nekem pénzes pasi kell, meg különben is, milyen dolog az, hogy a nagypapája 70. születésnapjára nem egy plazmatv-t vettem anno. (A szüleim gazdagok, és azt gondolták, hogy én majd bőkezűen szórom a pénzt a rokonaira és rá.) Nem szóltam neki sem, hogy tudok ezekről. De aztán pár hónap után visszaállt a "rendszer", csak még idiótább volt az exem mint előtte. És 3,5 után végleg szakítottam vele. Rá pár hétre kaptam egy e-mailt az anyukájától, hogy én tönkretettem a fia életét, és miattam lezüllött most, gyógyszerezi magát, és szegény...és én mit képzelek, na meg különben sem örültek hogy újra együtt vagyunk, mert tudták jól már előre, hogy én nem egy fiú mellett fogok megállapodni. Na akkor jól kiosztottam, hogy mi köze hozzá és nézzen körül a saját családjában és nézze meg jól a fiát, hogy vajon miért is lett vége. De különben sincs hozzá sok közük mert ez ránk tartozik. Ne félj, nem is válaszolt rá. :)

Én elmondanám a helyedben egyébként, mert nem jó ha így kezditek a kapcsolatotokat. Ezt meg kell beszélnie a szüleivel, hogy lehetőleg ne véleményezzék nyilvánosan a dolgot, úgy hogy bele sem látnak mi is történt valójában és miért. Egyszerűen nincs se joguk hozzá és még közük sem.

2014. nov. 26. 09:38
 14/16 anonim ***** válasza:
#13-as vagyok, egyébként meg a szülői neveltetésen is múlik, hogy egy-egy tragédia vagy rossz dolog kapcsán hogyan jön ki belőle az ember. Én azt hoztam otthonról, hogy ha bármi is történjék, nem szabad feladni és fel kell tudni állni. Szerelmi csalódás miatt pedig pláne nem nyúlnék gyógyszerekhez, meg drogokhoz, meg játszanám a hattyúk halálát még a munkahelyemen is. Fel kell tudni dolgozni, lezárni, elengedni, és felállni, előre nézni.
2014. nov. 26. 09:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy kiosztott, rosszul esett neki, hogy a fia ilyen állapotba került miattad. Tudod, hogy jöhetett le ez neki?

"Ez a nő nem is szereti a fiam, akkor nem dobta volna ki. Mégis összejöttek megint? Biztos nem talált senkit, ezért visszafogadta szegény kisfiamat..."

Nem hiszem, hogy ez így lett volna, de meg lehet őt érteni, amiért ezt gondolja. Nem hiszem, hogy újra meg fog tudni kedvelni.

Viszont a páromnak elmondanám, azon egyszerű oknál fogva, hogy mindent elmondok neki. Ez őt is érinti, és én nem titkolóznék előtte.

(Én annak idején azt is elmondtam a férjemnek, hogy az egyik legjobb barátja bepróbálkozott nálam. A pasas könyörgött, hogy ne szóljak róla, de én nem fogok azért titkolózni a férjem előtt, mert ő nem bírt a f.rkával.)

A párodnak tartozol hűséggel, nem az apjának. Lehet, hogy összevesznek, de az téged ne érdekeljen, te csak azzal foglalkozz, hogy ne titkolózz a párod előtt. Az őszinteség az egyik legfontosabb dolog a kapcsolatokban.

2014. nov. 26. 10:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Azóta már elmondtam. Azt beszéltük meg hogyha még egyszer szól akkor beszél vele. A szakítás nemcsak az én hibám volt, de úgy gondolom hogy ezt közösen kell megbeszélnünk.
2014. nov. 26. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!