Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 29 hetes terhes...

Mit tegyek? 29 hetes terhes vagyok ikreket várok. Össze vesztem az anyósomal, Mert mindenbe bele szól olyanokat talál ki hogy nem a férjemtől vannak a babók.

Figyelt kérdés
És ma olyat mondott hogy sírva fakadtam.. hogy jobb lenne ha halva születnének meg az ikreim!! Teljsen kivagyok borulva.. férjemnek még nem mondtam el mert még em ért haza a munkából mondjam el neki?? Tudja hogy soha nem jöttünk ki egymással..
2010. jan. 29. 18:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Telefonon beszéltetek, vagy mi volt az apropó, hogy érintkeztetek? Én az ilyen nővel megszakítanék minden kapcsolatot.A gyerekeimet sem erőltetném a találkozásra.
2010. jan. 29. 21:14
 22/28 anonim ***** válasza:

Szintén jobbulást és jó éjt - próbáljatok meg pihizni az ikrekkel ;)

Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Puszi!

2010. jan. 29. 21:45
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint ezek után ha tetszik a többi családtagnak, ha nem, soha többet nem állnék szóba az anyósommal. Ilyen kijelentéssel nem lehet játszani. Jobb is lenne, he nem stresszelne ilyenekkel .Az a két pici babó nagyon is érzi és tudja, mit mond róluk ez a kígyó. bocs. én minimum felpofoztam volna. Soha többet nem beszélnék vele.
2010. jan. 29. 21:50
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! férjem elkezdett ordíbálni vele, megmondta hogy ezek után nem láthatja az unokáit.. sőt még be se merjen jönni majd a kórházba... erre meg elkezdett sírni hogy nem így akarta hogy bocsásak meg neki..hogy megfog javulni. Apósom is elkezdett sírni hogy ő vele ezt ne csináljuk ő nem csinált semmit.. ő akarja látni az unókáit.. vele nincsen semmi bajom fogok majd vele beszélni hogy ő láthatja az unókáit.. De egy darabig biztos hogy nem fogunk az anyósomal beszélni.. Férjem nagyon szégyeli magát..:( mondta hogy ne haragudjak rá.. és kicsit elkedzett könnyezni.. mondta hogy nagyon sajnálja ami történt..
2010. jan. 30. 08:30
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz vele! ÈS PERSZE A BABÀKRA IS !
2010. jan. 30. 09:14
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

^^ Ügyes vagy,jól tetted,h elmondtad és a férjed is helyes cselekedett:)

Apóst ebből jó kihagyni,szegényke,h berezelhetett::))

Anyós amúgy azért csinálja a feszkót mert ez ilyen fajta...ideid óráig lenne normális mg jó esetben is,aztán kezdődne minden előlről.

Nagyanyám is ilyen volt,mondjuk ő a halálomat nem kívánta de anyámról kitalálta,h megcsalta apám...amikor én 3 hónapos voltam,el is húztunk aztán apám visszacsábította és összeverte anyám.Nem kellemes emlékek

Férjed aranyos...kapaszkodj belé a nehéz időkben:)

Hálát adok istennek,h az én anyósom és apósom édes^^

2010. jan. 30. 10:43
 27/28 anonim ***** válasza:

Jó olvasni, hogy a férjedet nem ismerted félre. Ő igazi társ! Jól tetted, hogy szóltál neki!

Anyóssal meg kesztyűs kézzel kell bánni, lehet hogy még formálható egy kicsit :) és tanul a leckéből, ha meg nem azt meg akkor ő akarta...

Sok sikert és jó babázást! :DDDD

2010. jan. 31. 15:27
 28/28 anonim ***** válasza:
Hu!Jól helyretette a férjed az anyját!:) Remélem jól vagytok!Apóst sajnálom én is:) Mondjuk már vannak az ikrek vagy másfél évesek...
2012. febr. 27. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!