Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 29 hetes terhes...

Mit tegyek? 29 hetes terhes vagyok ikreket várok. Össze vesztem az anyósomal, Mert mindenbe bele szól olyanokat talál ki hogy nem a férjemtől vannak a babók.

Figyelt kérdés
És ma olyat mondott hogy sírva fakadtam.. hogy jobb lenne ha halva születnének meg az ikreim!! Teljsen kivagyok borulva.. férjemnek még nem mondtam el mert még em ért haza a munkából mondjam el neki?? Tudja hogy soha nem jöttünk ki egymással..
2010. jan. 29. 18:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kívánhat ilyet egy anya a saját fiának??? TE JÓSÁGOS ÉG.... MINDENKÉPP mondd el a férjednek, MINDENKÉPP!! Ezt nem lehet csak úgy eltusolni!!

És külön neked sem tesz jót, hogy ilyen barmok miatt kell stresszelned!! És ezt igazán megérthetné, felnőhetne az anyósod. Te vagy, téged választott a fia, fogadja el, vagy akkor hagyjon békén benneteket/téged! :(

De gondolom amint meglesznek a gyerekek, egyből el akarja majd őket kényeztetni.. Óvatosan vele! :S

2010. jan. 29. 18:44
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen mondd el a férjednek.

És ha az én anyósom lenne, nem kéne neki gyönyörködnie a gyerekekben az biztos.

Én biztosan a közelükbe sem engedném, ha ilyet mondana rájuk

.De valószínűleg fel is pofoztam volna a helyszínen./velem nem is nagyon húz ujjat:)/

Nektek pedig jó egészséget kívánok és boldog babázást!

2010. jan. 29. 18:46
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudjon a világ, de két pici babának ilyet kívénni, halva szülessenek.

Ez nem ember.

Még szép, hogy mond el a párodnak. Menjen a bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.

Ha az enyém lenne, leülném inkább....

2010. jan. 29. 19:00
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
EZ EGY FÉREG!!!!!Persze,h mondd el!És ne sírj,mert ez a r*hadt boszorkány nem ér annyit.A férjed remélem a Te pártodon áll!Ha meg nem is éltek együtt,hála az égnek ki lehet őt iktatni az életetekből.Írd meg,h mire jutottatok.És GRATULÁLOK az ikrekhez.
2010. jan. 29. 19:00
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Mármint anyósodra gondoltam,h jó ha nem éltek együtt.
2010. jan. 29. 19:01
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet valaki ilyen?? Erre nincs mentség a legnagyobb ellenségemnek se kívánnám ezt soha!! Nem hogy a saját véremnek.........ááááááááááááááááááááááááá

Mik vannak!!!

Az eszem megáll

2010. jan. 29. 19:09
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
én irtam h hirtelen haragbol mondta..félre értettek szerintem,ezzel nem védeni akartam mert tényleg undorito beszolás volt és nem kifogás.Csak azért irtam ezt,mert ha amugysem kedvelik egymást inkább a kérdezőt akarta ezzel bántani.
2010. jan. 29. 19:20
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Milyen nagymama az ilyen??? Mindenféleképpen mondd el a férjednek mert ilyet nem kívánhat senki senkinek! Főleg nem két kis csöppségnek akik még meg sem születtek! Szerintem mindenképpen kerüld az anyós társaságát nehogy a végén valami bajotok legyen az idegeskedésről. Nem kell neki szeretni az unokákat de ilyet nem kívánhat nektek! Szemét és önző dolog. Beszéld meg a férjeddel mindenképpen, aztán ha gondolod írd le mit mondott, szerintem mindekit érdekel! :)

Fel a fejjel, gratulálok a picikhez, vigyázz rájuk, ne idegesítsd magad! :)

2010. jan. 29. 19:21
 19/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos válaszokat. Beszéltem a férjemmel olyan mérges lett hogy azonnal elment az anyjához azt mondta nem hagyja ezt.. most meg várom én is a fejleményeket.. Mondtam neki hogy ezek után nem szeretém az anyját látni.. Sőt nem is fogja az unokáit látni!. De most megyek pihenni rosszul lettem, holnap reggel megírom hogy mit történt.
2010. jan. 29. 19:42
 20/28 anonim ***** válasza:
Látod, jól tetted, hogy megmondtad! Jobulást és jó éjt!Puszi
2010. jan. 29. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!